ludom to riadne jebe lebo oni dokazu urobit zavislost aj z hovna proste nehcapem ako mozu byt taky kokoti a nevyuzivat to uzitocne a nie tomu prepadnut a ist sa pojebat z ich statusou fotiek a kkti proste mam fb ale v zivote som neriesil ze je ti pre mna dolezite a ja si zijem stal ako za mladi ked sa nudm vezmem sa von a zvonim u kazdeho kamosa a pytam sa ci idu von tak ludia neblbnite a chodte do pice s fb
@yoy No, ale veľa ľudí rieši práve to. A naozaj sa už nemôžem ani porozprávať bez toho aby niekto nespomenul, to bolo na fb, alebo pridaj si ma a pod. Mám pocit že ľudia sú z toho už zblbnutý nič iné nerobia iba sa preklikávajú a komentujú, celé hodiny.
Robila som to isté. Veľká väčšina to nevyužíva na to, na čo by sa to malo, ale presedí tam polku dňa, to je smutné.
fb je v pohode, kopu veci by som bez neho zmeskal, kopu veci som cezen vybavil, to ze niekto zajebe cely den cekovanim statusov a fotiek nie je moj problem
@sorciere blbosť. FB za to nemôže. ZA to môžu ludia sami. Oni majú len tú možnosť. To by si mohla rovno obviňovať elektrickú energiu a to by ľudia nesedeli ani za TV
nebolo by lepšie nič..je to o ľuďoch, o tom že je pohodlnejšie všetko vybavovať síce osobne, ale neosobne po nete...ľudia strácajú schopnosť socializácie a tak je prirodzené že sa budú schovávať za bezpečím monitoru..
@semhamforas Môže za to ! prečo zachádzať do extrému ako energia bože môj.
Jednoducho nejaký človek vymyslel fb a teraz veľká väčšina ľudí pri ňom presedí celé dni. Zabíjajú svoj život totálne, nič nerobením zbytočnosťami. Hlavne mládež.
@sorciere uplne s tebou suhlasim teraz cez prazdniny som si z zrusila FB a je to o dos viac fajn. Kdd chcem s niekym komunikovat pouzijem skype alebo rovno telefon. Aj ludia ktorych mam rada si na mna realne spomenu a je mile jed dostanem sms alebo teleona ze nemam zabudnut prist tam a tam. Kebyze emusim,ani si ho neobnovim. Lenze som maturantka a tie debilinky treba tam riesit do skoly :/ bez nefb by to bolo komplikovane sa k niektorym informaciam doatat. A inac tiez mi pride vtipbe ako ludia bez toho nevedia zit idem s v autobuse a skupinka mladych ludi sa rozprava o tom ci niekto uz hodil na fb fotky zo silvestra a tak som sa v duchu pousmiala ze nemusim riesit taketo zbytocnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Robila som to isté. Veľká väčšina to nevyužíva na to, na čo by sa to malo, ale presedí tam polku dňa, to je smutné.
Veľmi ma to hnevá, nepomôžem si. :/
inak, hej, bolo by lepšie, ale keby nebol fb, tak by bolo niečo iné, je 21. storočie, ľudia sú čím ďalej tým viac jebnutejší
Jednoducho nejaký človek vymyslel fb a teraz veľká väčšina ľudí pri ňom presedí celé dni. Zabíjajú svoj život totálne, nič nerobením zbytočnosťami. Hlavne mládež.
@diablo7 Nie, neregistruj sa, teda to ti len dobre radím. Ale ak predsa len chceš, skús uvidíš sám či ti to vyhovuje zabíjať čas týmto spôsobom