Mozem sa spytat ,,,poradte mi please,,nedavno som mala prvykrat sex a ked sme to robili a ako nahle ho priatel zo mna vybral tak kondom mi ostal v posve,,,nemohlo sa nic stat??ale ani krv zo mna nesla a bola som panna,,,pomozte please,,,dakujeeem
taak chod do lekarne po postinor.. pre istotu.. stoji okolo 400sk myslim.. a mal by byt bez rpedpisu.. teda ak ste to robili najviac pred 72 hodinami.. inak ti ta tabletka bude na nic.. a mozes dufat.. ze sa nic nestalo..
kondom neni 100% ochrana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!utekaj si kupit niekde tabletku ... ryyyyyyyyyyyychlo pytaj si tu po nechranenom sexe a utekaj!!!
tak vies nevem ci sa mohlo nieco stat lebo priatel mi povedal ze ho cely cas rukou drzal kondom aby sa nezosmykol,,,,ale ked ho vyberal penis zo mna tak vtedy ostal kondom vo mne ,,, a ked ho isiel potom vyhodit tak povedal ze bolo vsetko v nom,,,a nebol deravy tak ja nevem...co ked aj tak??vies jak sa bojim teraz
Moja zlatá, to, že budeš stresovať, ti vôbec nepomôže nemôžeš si byť na istom ani tak - ani tak, takže zatiaľ sa snaž spávať pokojne do najbližšej červenej, ak nepríde - až potom stresuj vážne sa toto neopláca, a zvyčajne tieto stresy v tomto prípade bývajú zbytočné...
A byť tebou, keďže už s ním spávaš teda, skôr si daj predpísať antikoncepciu, kondómom never....
no ja vuiem ze mi to nepomoze ale vzdy mam obavy ,,,,a to bolo prvy krat ja som bola panna a mozno aj som este lebo ten sex trval velmi kratko mozno ze ma ani neprebil dostatocne lebo ani krv nesla,,,no ja neviem:-
Tak skus ist ku gynekologovi a skus ho porosit, ci by ti nepichol injekciu na vyvolanie menstruacie... a ta tabletka sa nevola uz postinor ,ale escapele... a nezalezi, ti ti prebil blanu, alebo nie, pretoze v blane tak ci tak otvor... ale ked mas mat s nim uz pravidelny pohlavny styk, tak by som si na tvojom mieste dala predpisat antikoncepciu a ta tabletka escapele ti uz teraz nepomoze..
a to jakeho ho má že si ten kondóm na ňom musel pridržiavať? mam taky pocit že si z toho sexu ani nič nemala, len on sa poriadne vystriekal a na teba sral.......
Tak za prve ak vsetok obsah bol v kondome a ked este striekal nevidim dovod na takuto paniku a este mi povedz ze si sa neurobila ...ale pre istotu chod ku doktorovi ..ale nepanikar
@22 a nepočula si tak náhodou, že pri prvej menštruácii sa neuvoľňuje vajíčko? Lebo to je pravda. A pri prvom sexe už otehotnela nejedna nezodpovedná žena
@30 Vysvetlovat sa mi to tu nechce, ale zadaj si do googla plodne dni, sex, ochrana a pod a mozes zacat studovat. A nabuduce rob nieco, az ked budes mat o tom info, lebo neskor by ta to mohlo mrzet.
tak vies velmi som sa o to nezaujimala kedy mam plodne a neplodne dni lebo som to robila prvykrat,,,a mali sme aj ochranu tak som sa spoliehala na nu,,,co uz nikdy nebudem
@35 ale ved ja ta neodsudzujem, praveze este ste si davali aj pozor, co bolo rozumne Ja som tiez hned vsetko nevedela, ale o tom to je, zistit si o tom co najviac.
A zas neuver hned vsetkemu o tych plodnych dnoch, co najdes na nete, ja by som sa len na to osobne nespoliehala.
Cela tato tema je na smiech...ako mam kurva vediet, ci sa nedostalo semeno do tvojej kundy, ako mam kurva vediet, ci sa nieco neposralo? Jediny, kto by to teoreticky mohol vediet si ty(a priatel samozrejme ci co to je), a kedze to nevies, tak je to nap*cu... Tak sa teraz boj, nic ine ti neostava...hahahaaa
Teoreticky by si to myslím už mala aj cítiť ak došlo k oplodneniu Niekedy sa dostavia ranné nevoľnosti už na 4 deň po. Len mi nejde do hlavy čo za decko si to zviedla ak na jeho výbavu je štandardná veľkosť kondomu priveľká až tak, že si ho musí pridržať rukou... To sa mi ešte nestalo. Iba keď "chlapec" odvisne po súloži sa to stáva.
doobry den chcem sa opytat co mame robit ked pocas sexu nam vo vnutry pukol prezerawtiw ale pred tym nez bukol som nemal erekciu ale mame obavy ze moze priatelka otehotnit....pls poradte co najskor sex bol dnes 17.2.09.....dakujem
ludia co mam robit? .mala som kramy a den po skonceni sme mali s priatelom pohlavny styk a o dva dni na to tiez..je mozne ze som zostala tehotna ci nie? alebo ako si mam zariadit aby som dostala kramy?
MNe sa stalo niečo podobné. Mala som s priateľom pohlavný styk, všetko bolo super normálne sme skončili užili sme si to. Ale na druhý deň som zo seba vytiahla kondom. Akosi ho vo mne nechal......doteraz nechápem ako je možné , že vo mne ostal a prečo mi to vlastne nepovedal.ale to je jedno to tu nechcem riešiť. Našťastie do mňa nenyvrcholil ani do kondómu a nemala som plodné dni. H neĎ ako som na to prišla išla som si kúpiť tabletku escapelle ktorá stála cca 22 eru. Užila som ju a čakám čo a ako.......zatiaľ pociťujem len bolesti v prsiach...ale to by mali byť vedľajšie účinky. Myslíte si, že môžem byť tehotná? veľmi sa bojím ....hlavne pretože som tabletku užila až po52 hodinách a čítala som, že muži vylučujú spermie ešte pred vyvrcholením......mám sa báť či nie? Hneď ako dostanem menštruáciu dám si predpísať antikoncepciu....len zatiaľ tie stresy sú hrozné.........ďakujem
mne sa stalo toto isté a bolo to dneska a dufam ked si tu tabletku kupim zajtra tak by maala zabrať ... božee ja sa tak bojíím ... a musim ju užiť ? ved ked spermie ostali v kondome .... mam dilemuu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A byť tebou, keďže už s ním spávaš teda, skôr si daj predpísať antikoncepciu, kondómom never....
(
A vieš kedy máš plodné dni
Ale súhlasím, že by si si mala dal predpísať HAK, lebo s kondómom sa budeš každý mesiac stresovať, či dostaneš alebo nie
Tak sexuj keď o tom nevieš ani gulové, ach jaj ...
taketo srandicky skusaj,az ked budete akotak ,vytrenovani"
A zas neuver hned vsetkemu o tych plodnych dnoch, co najdes na nete, ja by som sa len na to osobne nespoliehala.
email na pokec ...kde mas bydlisko udane ako PRESOV ..a tu mas bydlisko ako Banska Bystrica....no neviem cudnee
ked ja uz fakt neviem kedy je to fake kedy nie