v mojej predoslej ankete vysiel F T uplne najhorsie spolu s pochopitelne opovrhovanou pedofiliou... Som zvedavy aky je teda vas nazor konkretne na tuto problematiku
som tolerantný k všetkému možnému, nevadia mi homosexuálne svatby, nech sa aj deti adoptujú, viem pochopiť eutanáziu, som proti náboženskej, rasovej či inej segregácií (sám som požiadal jednu redaktorku hudobnej rubriky BIRDZ Časáku, ktorá bojuje proti rasizmu, aby písala rozhovory s mladými začínajúcimi Rómskymi kapelami, snáď sa dočkám nejakej...), ale trassexuáli a transgender to je už moc, to je asi jediné čo mi vadí
teda skapala by som od smiechu, ak by som potenciálneho chumaja ukecala na to, aby sa tak zo srandy obliekol... ak by sa mu to potom zapáčilo a ccel by tak behať furt, tak to by nešlo tolerovať
Ahojte, sice uz starsia tema, no rada by som sa pridala. Som tiez trans, skor crossdress. Ako prve by som rada povedala, ze za to ziadny/a z nas nemoze, my sme si cestu zivotom nevybrali, bola nam dana a my to nemozme zmenit!
Tie nazory co padli respektujem, no prekvalili ma. Hlavne ma potesili dve iskricky nadeje v podani mladych slecien.
Ja mam vztah uz vyse dvoch rokov. Mam babu, ktora mi to toleruje a ja som jej za to velmi vdacna, aj ked zaciatky boli vselijake. V realnom zivote som chalan ako kazdy iny, no niekedy musim byt aj dievcatom. Ja sa jej naoplatku snazim splnit kazde jedno prianie a byt tym najlepsim ktoreho mohla pod slnkom najst.
Samozrejme, ze to nie je niekedy lahke, ale prosim pochopte, ze za to nemozeme a ze kazdy ma pravo na stastny zivot. Nehovorim, ze musite s takym zit, to je kazdeho slobodne rozhodnutie, ale aspon nas tolerujte...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale aký gender?! Ja neviem po maďarsky!
(Serióznejšie: nevadilo by mi to. Whatever.)
ale kazdopadne, s takym chlapom by som si nikdy nezacala!...raz by ma este podviedol s daakym chlapom
Tie nazory co padli respektujem, no prekvalili ma. Hlavne ma potesili dve iskricky nadeje v podani mladych slecien.
Ja mam vztah uz vyse dvoch rokov. Mam babu, ktora mi to toleruje a ja som jej za to velmi vdacna, aj ked zaciatky boli vselijake. V realnom zivote som chalan ako kazdy iny, no niekedy musim byt aj dievcatom. Ja sa jej naoplatku snazim splnit kazde jedno prianie a byt tym najlepsim ktoreho mohla pod slnkom najst.
Samozrejme, ze to nie je niekedy lahke, ale prosim pochopte, ze za to nemozeme a ze kazdy ma pravo na stastny zivot. Nehovorim, ze musite s takym zit, to je kazdeho slobodne rozhodnutie, ale aspon nas tolerujte...
Za vsetky DAKUJEM.