Chalani najmä sa pýtam Vás, keď babe pisete kazdy den na icq/ v mojom pripade, inak je jedno na akej soc.sieti/ ake mate k tomu dovody. Vysvetlim, jeden chalan z vedlajsieho mesta mi pise stale kazdy den, hned ako sa prihlasi na icq mi napise, rozoberame
@6 ale ja ho v tom nenechavam plavat, ale pokial to pojde stale takto tak kde dojdeme.No zaujimalo ma ze ake maju dovody chalani babam vypisovat este.( napisala som to blbo ale neviem to teraz lepsie vyjadrit)
@beautybynature no dojdete tam že ho namotáš a potom sa ho len tak ľahko nezbavíš...bude číhať za každým rohom, autom, reklamou pred krčmou a všade inde za čím sa dá schovať...
Ja by som sa ho spýtal (na tvojom mieste lebo ak by šlo o mňa tak mu rovno poviem že nie som pedál) čo si od toho sľubuje a povedal mu čo si myslíš ty
@tomias berem to ako výzvu!...kto bude skôr v USA (určite tam býva, verím tomu )
asi na to kaslem.Co si on o sebe mysli, ze mi bude vypisovat, motat hlavu recami a lichotkami.Asi by som len zbytocne stracala cas, niekedy je lepsie radsej byt bez kontaktu ako vo falosnej nadeji.
@vast No, ja som to nechcel písať, lebo som sa zľakol, že som až veľmi divný... ale musím v tomto súhlasiť s @trdelniiiq -om. Ja som si s niektorými dievčatami písal o omnoho rozumnejších, závažnejších a zaujímavejších veciach ako s väčšinou chalanov. Niekedy aj denne a tiež som s nimi nechcel "nič viac"....
@beautybynature obvykle si píšem s ľuďmi s ktorými sa rád rozprávam.
ignorácia ho nenakopne, čo keby si sa nakopla ty a zavolala ho von a spravila ďalší krok?
...aha, prečítal som si čo tu je v diskusii a očividne si krava, takže asi nič.
vieš, ON zo svojej strany už robí všetko čo môže, ale ďalej sa neodváži, teraz vytrvalo čaká na to že mu dáš najavo že ďalej ísť môže, a to tak, že ho tam sama vlastnou iniciatívou posunieš. nebuď sprosté drevo žijúce v stredoveku ktoré čaká kým si ju chalan zbalí bez akéhokoľvek jej pričinenia doslova ako nafukovacieho panáka do krabice. alebo buď, ak si krava, to už je tvoja vec.
ty si poriadne trafená počúvaj. tak ty si nájdeš človeka, ktorý si s tebou píše o hocičom. baví ťa to písať si s ním, máš ho rada, a ty proste len preto, že ťa dnes trafil do hlavy nejaký šuter zrejme, ho ideš začať ignorovať hej?
nepreskočilo ti náhodou takto?
takých ľudí je veľmi málo čo dokážu dennodenne niečo rozoberať. zaujímajú sa a starajú. a ty urobíš takúto volovinu a povieš si... oh my Buddha.
@24 ano, mam ho rada velmi.Zacalo to pohladmi a usmevmi a teraz pokracuje, lenze pokial on nic neurobi tak to bude stale na tomto mrtvom bode. A poznas to, ze ked ti ponuka niekto priatelstvo ale ty chces lasku.A ked si najde babu tak ja ostanem odkopnuta, vtedy mi uz ani nenapise. A total ignore
@trdelniiiq kua na to posledne co si napisal davam taky riadny LIKE,
pri sme sa usmieva skoro kazdy a keby to tak bolo, tak chodim s polkou mojich kamaratov naraz,
dievka nebuď labuť, nestresuj, nezmatkuj, chod proste za nim, sprav nejaky krok, alebo mu rovno vlep francuzaka a neondi sa tu, chalan je nesmely, snazi sa, je to jasne, tak tu netoc kraviny v nejakej fakt divnej "diskusii" a rob nejake ciny uz
inak nechápem čo je na tom, že spraví ďalší krok dievča. prečo by to malo ostať na mŕtvom bode keď nespraví nič ON? ty si retard, že ho nevieš zavolať von? možno sa hanbí ťa niekam pozvať, tak ho pozvi ty, no bože. nechápem celkom jakú máš logiku
Ako na jednej strane to vidím tak, že ty asi nemáš veľmi odvahu na to urobiť ten prvý krok (ja som napríklad taká , ale pokiaľ ho máš rada urob to (aj keď ľahko sa hovorí). Je škoda stratiť človeka s ktorým si máš každý deň čo povedať.
toto sa stalo kedysi mne. na strednej mi spoluziacka asi polroka pisala KAZDY DEN a furt a stale stale ked som bol online. lenze! vzdy o takych beznych veciach. ziaden flirt ani nic. navyse sme sa uz strasne dlho poznali a nepritahovali sme sa vzajomne (tusim mala i frajera). a v skole sme sa nebavili VOBEC. napriek tomu akonahle som dosiel domov, uz mi pisala a az do noci. doteraz nchpm, preco a bolo mi blbe sa pytat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
mi ukaz chalana ktory by ti kazdy den pisal bez toho ze si nebola jeho crush
ale tiez si myslim,ze ma o teba zaujem len sa nechce prejavit fest..
sa mu vyhrazaj,ze ked nepojde s tebou von tak si ho pockas pred skolou na komci roka ..
A hod fotku,mozno s @hawaitypek -om mu ta prebereme
a inac, neviem sice aku maju logiku zeny, ale ked ma raz niekto zacne ignorovat, tak si na 99,9% urcite nebudem mysliet, ze ma dotycna chce..omg
Ja by som sa ho spýtal (na tvojom mieste lebo ak by šlo o mňa tak mu rovno poviem že nie som pedál) čo si od toho sľubuje a povedal mu čo si myslíš ty
@tomias berem to ako výzvu!...kto bude skôr v USA (určite tam býva, verím tomu )
A mohlo z toho byť také krásne manželstvo...
ignorácia ho nenakopne, čo keby si sa nakopla ty a zavolala ho von a spravila ďalší krok?
...aha, prečítal som si čo tu je v diskusii a očividne si krava, takže asi nič.
vieš, ON zo svojej strany už robí všetko čo môže, ale ďalej sa neodváži, teraz vytrvalo čaká na to že mu dáš najavo že ďalej ísť môže, a to tak, že ho tam sama vlastnou iniciatívou posunieš. nebuď sprosté drevo žijúce v stredoveku ktoré čaká kým si ju chalan zbalí bez akéhokoľvek jej pričinenia doslova ako nafukovacieho panáka do krabice. alebo buď, ak si krava, to už je tvoja vec.
ty si poriadne trafená počúvaj. tak ty si nájdeš človeka, ktorý si s tebou píše o hocičom. baví ťa to písať si s ním, máš ho rada, a ty proste len preto, že ťa dnes trafil do hlavy nejaký šuter zrejme, ho ideš začať ignorovať hej?
nepreskočilo ti náhodou takto?
takých ľudí je veľmi málo čo dokážu dennodenne niečo rozoberať. zaujímajú sa a starajú. a ty urobíš takúto volovinu a povieš si... oh my Buddha.
aj ja tomu verim,ze je z usa,aj ze neni trdlo
@beuatybynature pod von dakedy normalne fakt vazne
pri sme sa usmieva skoro kazdy a keby to tak bolo, tak chodim s polkou mojich kamaratov naraz,
dievka nebuď labuť, nestresuj, nezmatkuj, chod proste za nim, sprav nejaky krok, alebo mu rovno vlep francuzaka a neondi sa tu, chalan je nesmely, snazi sa, je to jasne, tak tu netoc kraviny v nejakej fakt divnej "diskusii" a rob nejake ciny uz
(unpredictable woman logic, )
inak nechápem čo je na tom, že spraví ďalší krok dievča. prečo by to malo ostať na mŕtvom bode keď nespraví nič ON? ty si retard, že ho nevieš zavolať von? možno sa hanbí ťa niekam pozvať, tak ho pozvi ty, no bože. nechápem celkom jakú máš logiku
Keby bol schopny tak ta uz davno pozve von.
tak nebud ako ja a pytaj sa
ano prejavila som sa..usmievala som sa na nho
ja sa usmievam vzdy a na kazdeho..aj vcera na 80rocneho deduska ktoreho som pustila sadnut v autobuse...
@32