ahojte, mám bledo hnedé vlasy a chcela by som vedieť váš názor že či by som si mala zafarbiť spodné vlasy na mahagónovo červenú ,alebo na nejakú inú? prosím poraďte mi, vopred ďakujem
či by som si mala zafarbiť spodné vlasy na mahagónovo červenú
- ty by si mala vedieť či by si mala
- súhlasím s tým, že máš peknú farbu tak ako máš
- hnedá + ružová resp. čierna/červená sú fakt dosť zlé kombinácie podľa mňa, zvlášť tá čierna/červená mi evokuje panie po 50tke s čierno-mahagónovým prelivom a mikádo na hlave.
nijakú. max. ako tu niekto spomínal, pár pramienkov melíru len o tak 2 odtiene svetlejšie, ako sú tvoje vlasy na oživenie a dosť. nie, žeby som ja za mládí bola inéá, ale nechápem, čo to baby chcú furt experimentovať s vlasmi a šibnuté farby na hlavu dávať...
ak si plne rozhodnutá, že chceš zmenu, tak ja ti 100% odporúčam tú mahagónovú. Mala som podobné vlasy ako ty a dala som si ich na tú mahagónovú a bolo to super ale najprv by si si mala dat len farbu, ktorá sa po čase zmyje napr. Palette.. myslím si, že ani farba trochu do ryšava by nebola krok vedľa. Veľa šťastia !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
- ty by si mala vedieť či by si mala
- súhlasím s tým, že máš peknú farbu tak ako máš
- hnedá + ružová resp. čierna/červená sú fakt dosť zlé kombinácie podľa mňa, zvlášť tá čierna/červená mi evokuje panie po 50tke s čierno-mahagónovým prelivom a mikádo na hlave.
ale tvoja farba je prirodzene pekná neničila by som si ju teraz
a kombinácia takej farby a mahagonovej, neskôr vymytej bčervenej je príšerná...
Všetci majú mahagónové vlasy tak ak ich nebude mať tak ju nebude spoločnosť akceptovať.
Daj si na vlasy čo len chceš ak si myslíš, že ti to pomôže.
keď si si nie istá, tak to nerob, čo očividne nie si
Buď nafarbiť aj horné nejako výraznejšie, alebo si vyber naspodok neutrálnu tmavohnedú.
Bud si to daj iba na konce alebo na celé vlasy alebo nehaj tak ako máš