noo ideme o tyzden na vylet so skolou a chceme si so spoluziackou kupit monstera. nikdy sme to nepili a tak chceme vediet ci by to mohlo mat nejaky nepriaznivy ucinok. ked ho vypijeme trebars v stredu vecer tak je mozne ze v noci nebudeme vediet zaspat a
@anonymm1 najlepší je podľa mňa oranžový a keď si ho dáte na polku, nič sa vám rozhodne nestane. fičala som na tom hlavne cez maturitný týždeň a žijem, behám, dýcham. a nevidím dôvod, prečo by to nepredali.
Ja som si ho len raz dal o desiatej večer (kávu, energeťáky ani nič kofeínové inak absolútne nepijem) a nezaspal som do štvrtej, takže aspoň trochu to pre nenavyknutých funguje.
predaju to aj 5 ročnému dietatu plsu ekd vypiješ len polku.. napríklad u man to ema vobec žiadny učinok ale žeby si celu noc nevedel zapsat to pochybujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
na mna tiez vobec neposobi
@anonymm1 najlepší je podľa mňa oranžový a keď si ho dáte na polku, nič sa vám rozhodne nestane. fičala som na tom hlavne cez maturitný týždeň a žijem, behám, dýcham. a nevidím dôvod, prečo by to nepredali.
sweet 15*
... k veci ... predaju ti ho ... ked nie si zvyknuta bude ti zle.Inac je to pre oblicky dobra supa
no môžeš sa porezať na plechovke...