To je strašná debilina, láska a sex môžu byť dve totálne rozdielne veci... Respektíve keď pre niekoho nie sú, za lásku môžme považovať aj lásku kamarátsku. Čiže môže byť z oboch strán a o žiadne využívanie vôbec ísť nemusí.
podla mna to urcite moze fungovat, pokial sa jeden nezamiluje do druheho a nezacnu ziarlit...kamaratstvo s obcasnym sexom nie je vobec nieco zriedkave..
Nie. Myslím, že nemám problém pustiť môjho partnera s dlhoročnou kamarátkou hocikedy do kina... . A hádajte prečo. Akonáhle by pre neho bolo normálne spávať s kamarátkami a vzájomne si "vypomáhať" (berme to principiálne - čiže nezáleží na iných partnerských vzťahoch aktérov), myslím, že by mal poriadny problém vo všetkých ohľadoch... Status "kamarátka" totiž udáva hranice aj v tejto oblasti. Ak sa porušia, poznáme predsa na dané dievčence (ale aj na chlapcov) oveľa priliehavejšie výrazy - veď dlhoročných kamarátov, kamarátiek býva...
Ale veď píšte, píšte podaktorí o tom, ako povrchne a hlavne prakticky sa dá chápať erotika v ktorej absentuje láska, o tom ako vzťah "kamarátstvo" zaručí sex. vzťah bez žiarlivosti... Je to ako v tých lacných sériách Love-story do vrecka... Tiež dobre a rýchlo sa čítajú, lebo sú naivné a mimo reality...
ale môže s priateľstva zniknúť láska, ale to zase záleži od toho či sa jeden druhy k sebe pritahujú a čo k sebe cítia. Keď chalan po dlhom kamarátstve sa do baby zaľúbi a chce sa s nou milovať a ona k nemu necíti to čo on. Tak to je nanič. Milovanie a láska patria k sebe. Rozhodujú o tom city.
s tym uz kamaractvo podla mna moc nema....ide tam len o telesnu tuzbu a uspokojovanie si potrieb z niekym do mi je fyzicky pritazlivyy..........ide tam len o chemiu..laska to nieje lebo potom by tam vzniklo viac a kamaractvo tiez nie lebo keby su len kamarati tek spolu nesapvaju pravidelne.......(ked sa spolu raz vyspia kamarati pocas prepitej noci to je zas iny pripad kedy je jasne ze k sebe citia nieco inee len ako kamaractvo.....but lasku alebo sexualnu tuzbu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@8
To je strašná debilina, láska a sex môžu byť dve totálne rozdielne veci... Respektíve keď pre niekoho nie sú, za lásku môžme považovať aj lásku kamarátsku. Čiže môže byť z oboch strán a o žiadne využívanie vôbec ísť nemusí.
@h8u tak ty by si mozno dokazala spat s kamosom, ja nie sorry, potrebujem niekoho lubit.
(aspon niekto)
hops
no ved ja sa neplanujem zmenit
To som rad
ešte by bola jedna možnosť, ale neslušne sa vyjadrovať nechcem
Ale veď píšte, píšte podaktorí o tom, ako povrchne a hlavne prakticky sa dá chápať erotika v ktorej absentuje láska, o tom ako vzťah "kamarátstvo" zaručí sex. vzťah bez žiarlivosti... Je to ako v tých lacných sériách Love-story do vrecka... Tiež dobre a rýchlo sa čítajú, lebo sú naivné a mimo reality...
ale inak dá sa to...