Môže smrdieť pupok aj keď si ho pravidelne umývam aj 2 krát denne.Vraj každý človek má vlastný pach v pupku a okrem toho milion včelijakých baktérií.Mám pupok taký hlbší asi1,5 cmm.Má niekto podobnú skúsenosť?
inac hrozne nechutna tema, ale som celkom rada, lebo ja by som sa ju nikdy neodvazila postnut. som myslela, ze to len mne. lebo ono tie skarky su hrozne tenucke a dost to boli, ked sa to snazim umyt, vobec to nejde aj tak do vonava.
@orfea2 Jemine aspoň jedna normálna baba ktorá si nemyslí,že si tu robím srandu,ale mňa to naozaj trápi,aj keď je otom možno trápne písať,ale dík za úprimnosť.A ty si to už skúšala?
@sapphirizing Veď ja mám tiež takú škáročku,ťažko sa tam dostanem trebárs vatovou tyčinkou,ale mňa to nebolí,ale vždy cítim niečo ako pot,alebo ako maz z ucha.Tebe to čo pripomína.Ja som už toto hovorila kožnej a ona že to je normálne,že pupok má pach-je to uzavreté vlhké prostredie.
@petia545 nic mi to nepripomina. ma to charakteristicky zapach ako spina pupku podla mna. podla mna ma pravdu ta tvoja kozna, tiez by som to tak interpretovala najskor.
Dokonca som čítala,že pach pupku je porovnateľný s otlačkami prstou,je totiž u každého jedinca originálny,ale čo som sa pýtala kamošov,buď sa hanbili,ale skoro každý odpovedal,že nič necíti. alebo je to tak,že človek si necíti vlastný pach(okrem mňa).
@petia545 ty si nejaký pupkový úchyl súdiac podľa histórii tvojich fór, nechutné..ja som sa nikdy nestretla s tvojím problémom, choď k lekárovi a neobťažuj nás tu s tým a neoznačuj ma tu už
Fuj boha dievča so smrdiacim pupkom? xO nechcel by som...
Ja si umyvam normálne brucho aj cele telo a doteraz som sa nikdy špecialne nevenoval umývaniu svojho pupku a ani som nikdy si nevšimol žeby mi smrdel pupok.. ježiš keď to píšem normálne až prije*ane to znie všetko
Ano,možno už už som uchylná na pupok,ale iba na ten svoj.Trápi ma to už dlho.Ale včera som sa dozvedela,že ide pravdepodobne o nejaku diagnozu omphalo-neviem čo,proste taká maličká dierka na konci ,ktorá vytvára nejaký maz.Nikoho som sa nechcela dotknúť. Ak sa mi podarilo niekoho uraziť tak nech mi prepáči.
Zas pupok co vam jebe ? A ano aj ja mam taku dieru v pupku a smrdi mi to tam ale tak pokial si nebudes co ja viem pichat prsty do pupku a potom si ich cuchat alebo co tak ti to nemoze vadit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a viete o tom, ze moze smrdiet nos??
Je to rovnaké ako napr. ušná dierka, alebo tunelová dierka, a tak.
Neviem ako to definovať, ale viem čo myslíš
Skús si ho čistiť alpou (na uško to pomáha)
Ja si umyvam normálne brucho aj cele telo a doteraz som sa nikdy špecialne nevenoval umývaniu svojho pupku a ani som nikdy si nevšimol žeby mi smrdel pupok.. ježiš keď to píšem normálne až prije*ane to znie všetko
smrdi-pupok jeden