mala som zajačika až dvoch Tominka a Vanilku ale neviem dávala som im mrkvu a ako podstielku také seno.. a trávu uschnutú,a bolo im dobre a cez deň som icg nechávala vonku
mozno si brusi zubi (lebo ked to nebude robit tak mu velmi vyrastu a nemoze porom jest lebo si nevie tak otvorit usta)a kym je mali stacia mu asi len piliny skus mu tam dat potom dake drievko
aj sesterka ma zaja a ten ma ako podstielku deu tak zvykol obhryzat klietku
Daj mu tam čerstvú zeleninu alebo ovocie... skús mu dať suchý chlieb alebo pečivo na tom si môže obrusovať zuby. A skús ako podstielku radšej seno to môže kľudne aj žrať
V pohode nič sa mu nestane asi si potrebuje len zuby prebrusiť abo čo, keď som choval dávno pradávno zajaca tak bola dostať aj take "vapenata kocka" a na nej si obrusoval zuby. Btw ja som pre zajaca tušim mal podstielku tu čo sa dáva mačkám do WC
@11 už vidím jak chyta EVU11 z tvojho komentu nervy
#13 prečo by mala ? tak ale je to pravda no.. ja mám už tretieho zaja, žiadneho som samozrejme nezabil ale poznám ľudí čo ich chúďatá presne týmto odrovnali..studený šalát a kapusta veční nepriatelia
nic sa mu nestane. to je myslimze celuloza a to stravy aj ked spapa. aj skreckovia to papaju. sice moj skrecko papl aj drevo. ale to si asi len brusil zubky. aj ja xcem teraz maleho zajacika len..musim si nasetrit lebo aj tu klietku mu treba kupit a tu nemam zatial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a zvierata vedia dost dobre, co mozu zrat, a co nie.
a skus si zohnat daku knizku alebo na nete popozeraj daco o chove zajacov
ja som mal zaja tiez, ale piliny nezral...vzdy iba slamu co som mu daval na piliny este..
aj sesterka ma zaja a ten ma ako podstielku deu tak zvykol obhryzat klietku
@11 už vidím jak chyta EVU11 z tvojho komentu nervy