im je dost jednoci sa to moze alebo nie...proste musis dat najavoze niesi dakya blb co na seba da nadavat a bud si to vybav s dotycnim osobne ze mupovies SLUSNE ze je debil alebo sa stazuj na neho
hm aj u nas take mame, hlavne nasa anglictinarka ponižuje dosť veľkú časť triedy..myslim že to asi zalezi od teba, ci sa cez to dokažeš preniesť a viditeľne im ukázať že neklesneš na ich uroven a das im najavo ako strasne navrch máš
Ja som sa v prvaku vyhadala s profakom, lebo jednoducho FAKT nemal pravdu... a povedal mi, ze mozem ist tak akurat suchat tycky do Rakuska Takze si nic z toho nerob... prenes sa a oser... A keby sa to stalo nejakou pravidelnou zalezitostou, tak sa chod urcite stazovat?
tazko povedat. ja chodim na cirkevnu skolu (chvalabohu uz ju koncim) a myslela som si ze profesory sa budu spravat lepsie ako ini, ale v samej podstate to bol omyl. cele tri roky ktore som mala chemiu, ktoru ma ucila riaditelka sa ma snazila len ponizovat a urazat- bola schopna prejst od toho ze som nenamocila spongiu co nebola moja praca az k tomu ze vyzeram ako 4dnova mrtvola kvoli tomu ze mam cierne nechty, pak ako vyzeram, s kym chodim vonku a podobne... no a raz ked som jej povedala ze sa nema co starat do toho ako vyzeram a s kym chodim vonku alebo co robim mimo skoly tak povedala ze ona ma na tejto skole nechce a mam odist prec ze kazdemu by sa len ulavilo... to ze som jej povedala co si ja o nej myslim co nebudem rozoberat nemalo ziadny zmysel okrem mojho dobreho pocitu. prave pre to si nie som ista ci sa oplati s tym nieco robit, v kazdom pripade od nikoho by si nikto nemal nechat skakat po hlave ani student od profesora, proste treba vediet kde su hranice.. pretoze ak bude dotycny donekonecna mlcat tak ho profesor uplne zdepta. mne uz riaditelka tiez dala pokoj... ale aj tak si myslim ze je to vsetko individualne..
Ked sa mozu oni stazovat na nas,tak preco by sme sa nemohli aj my na nich?!?Aj ked u nas je to väcsinou tak,ze mi si ich sami uzemnime...Da sa povedat,ze my mame celom v poho ucitelov
u nás na škole sa raz stalo keď sme boli na chémii v laboratóriu tak jedna baba dala pipetu do 10 litrovej nádoby s destilovanou vodou (čo sa v žiadnom prípade nesmie, lebo potom môžu celú nádobu vyliať, pretože je kontaminovaná od tej látky čo bola na pipete a školu to samozrejme stojí veľké prachy) a profesor čo nás učil keď to zbadal tak tej babe povedal nech ide von na chodbu a povie: "som krava, som krava, som krava, že dávam pipetu do zásobného roztoku"
moc nám vtedy do smiechu nebolo, ale poviem vám, že odvtedy už všetci vedeli, že nemajú pipetu pchať do zásobného roztoku (a teraz po tých dvoch rokoch sa tomu už len smejeme, keď si na to spomenieme)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
taketo svine neznasam
moc nám vtedy do smiechu nebolo, ale poviem vám, že odvtedy už všetci vedeli, že nemajú pipetu pchať do zásobného roztoku (a teraz po tých dvoch rokoch sa tomu už len smejeme, keď si na to spomenieme)