Podla mna by bolo celkom dobre, keby sa dal upravit prispevok, ktory som uz napisal. Vela krat sa mi stava, ze nieco napisem, odoslem to, a potom ma napadne, a potom zistim, ze som na nieco zabudol, tak musim pisat dalsi prispevok. Keby sa dal nejako edit
A teraz si predstav, že by niekto reagoval na nejaký príspevok a keby prišiel do fóra dajme tomu o hodinku, ten príspevok na ktorý reagoval, by tam už nebol, lebo by si ho niekto vymazal...trochu divné, nie?
mne sa zdá ze to tu bolo ta editacia.. ale je to blbost, bo da mprispevok, ludia odpovedaju , zeditujem ho podla nazorov a cela diskusia nedava zmysel....
Len že to máš ako ked niečo víde z tvojich ust, už to nevrátiš spať. Príspevok je to isté ako ked niečo vyslovíš, akurát že to prejavíš pisomnou formou. Myslím že je to nezmysel a je to dosť zbytočné, niečo také naprogramovať do stránky
Fylo - veď tak som to aj myslela, niežeby zmizla celá diskusia, ale príspevky a to by nedávalo zmysel...takisto editácia...veď to by bol strašný bordel...
tak kebyze som mohol editovat moj prispevok, len kym by niekto dalsi este nenapisal do diskusie, lebo ked sa pomylim, tak aby som to mohol napravit a nie pisat dalsi prispevok...alebo nieco napisem a hned si uvedomim, ze je to blbost, tak by som to rychlo zmazal, kym by na to vobec niekto reagoval...
Ale to sa predsa nedá takto obmedziť, že vtedy môžeš a vtedy nie...maximálne ešte to by šlo, že by mohol editovať zakladateľ svoj (len!) úvodný príspevok, prípadne zmazať diskusiu, ale kým na to ešte nik nereagoval!
čo je v reále dosť neuskutočniteľné, obvykle sa tu príspevky objavia za pár minút...
Myslim, ze by mala byt moznost editacie s tym, ze by sa objavil cas a datum editacie. Potom by bolo jasne, ze niekto reagoval na prispevok este predtym , nez bol editovany a teda bol iny.
No na jednej strane by sa mi to pacilo, na mnohych forach to tak funguje a je to super. Casto krat sa nejako pomylim a chcela by som si to opravit a tak... Zas neviem, presne ako tu uz niekto spominal, ze to co napiseme by sme uz jednoducho nemali vracat spat, menit...no a ked spravim nejaku chybu, ci uz gramaticku, alebo vynecham, ci vymenim pismenko, tak snad kazdy moze chapat, ze som si to jednoducho nemohla opravit a teda je to vlastne v pohode. Neviem, asi som proti...
neviem ci tu mozem uviest ako priklad stranku, kde to tak funguje, ale skusim - forum.sigil.cz
tam to funguje tak, ze zmazat mozte len vas posledny prispevok, kym nan niekto este nestihol reagovat, potom sa uz mazat neda. Prispevky sa daju upravovat stale, ale pod prispevkom je potom napisany cas poslednej upravy a pocet uprav, takze kazdy vidi, ci bol prispevok upravovany az po tom, ako nan niekto odpovedal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A ked si to tak vezmes, ak chces nieco upravit, tak ti staci opravit sa v dalsom prispevku, nezaberie ti to o vela viac casu nez by si ho editoval.
nieee...
čo je v reále dosť neuskutočniteľné, obvykle sa tu príspevky objavia za pár minút...
tam to funguje tak, ze zmazat mozte len vas posledny prispevok, kym nan niekto este nestihol reagovat, potom sa uz mazat neda. Prispevky sa daju upravovat stale, ale pod prispevkom je potom napisany cas poslednej upravy a pocet uprav, takze kazdy vidi, ci bol prispevok upravovany az po tom, ako nan niekto odpovedal...