Také normálne... Nie zas také napichané ako majú tie paničky na instagramoch... Pre mňa sú široké aj pery birdzáka Jaroša... Ale on ich ma asi prirodzene také.
Noo ak nie su tie napichane moc prehnane ako ma napriklad Kucherenko a podobne marhy tak moze byt ale samozrejme je najlepsie ak su prirodzene vacsie takze zas raz neviem zaco hlasovat
V rámci miery samozrejme.. Prirodzené je asi všetko na žene krajšie ako by povedalo viacero mužov, nielen ja, lebo také sú výnimočné, aj keď možno pre ňu predstavujú chybičku krásy, čo vôbec tak nemusí byť. Zas také ako na fotke vyššie sú už dosť cez čiaru a ono zas je aj smutné, keď to ženy hentak preženú a neuvedomujú si správnu mieru, čo sa páči okoliu a aké sú ešte v norme, aby vyzerali pekne, aby to možno nezbadal ani muž a sa im páčili, ak to teda nerobia kvôli svojmu sebavedomiu, ale kvôli mužom. Priznám sa, že mne robí problém aj posúdiť napríklad s tými perami, ktoré sú u žien prirodzené a ktoré trošku napichané (aj keď možno slabý rozdiel tam možno je, ak plastický chirurg celkom dobre neodviedol svoju prácu), lebo zas aj ženy sa niektoré rodia s plnými perami a nemusia ich mať napichané. Ale či prirodzené, či napichané, v zásade je to asi jedno.. Teda až by aj moja žena nad takým niečim uvažovala, tak by som jej v tom nebránil, ak bude tým šťastnejšia a má jej to pridať na sebavedomí. Ja však viem, že by sa mi páčila aj tak, ale nie kvôli vylepšenému vzhľadu, ale najmä kvôli jej charakteru a vyžarovaniu, ktoré na nej budem ľúbiť. Preto ma to ani v zásade tak nezaujíma ako skôr povahové vlastnosti. Samozrejme, musí tam byť chémia, musí sa mi aj tam niečim ľúbiť, ale povaha u mňa najviac vedie a to aká ku mne je, čo ku mne cíti a či ma miluje.
@simona@8 ale mne sa naozaj pacia mensie/uzsie pery
uz som sa nad tym vela krat zamyslal a ja proste nevidim ziaden dovod, preco by mali byt plne pery vseobecne atraktivnejsie. Kazdemu sa paci nieco ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
uz som sa nad tym vela krat zamyslal a ja proste nevidim ziaden dovod, preco by mali byt plne pery vseobecne atraktivnejsie. Kazdemu sa paci nieco ine