Som zufala. Pred rokom ako som bola ma dovolenke zalubila som sa do jedneho miestneho.Viem, chyba ... to mi je jasne , naivka atd ,,, lenze on bol pre mna ten najdokonalejsi , v zivote som nestretla nikoho tak uzasneho celkovo... aleee ... myslela som si,
neviem čo je horšie keď sa to stane s niekym kto je super úplne a máš dôvod myslieť len na ňho, alebo keď myslíš na nejakého totálne kokota, ktorý za to nestojí, ale aj tak ho nevieš vyhnať z hlavy
To chce čas podľa mňa, aj keď rok je dlhá doba, ale možno si len nestretla niekoho kto by ti tak sadol ako on. Myslím, že keď takého stretneš tak to prejde
Ty len nikoho nehadz prosim ta, lebo nieje nic horsie ako hystericke zeny.
Chapem ta, minule som bol v podobnej situacii. Neustale som na nu musel mysliet, nedokazal som ju dostat z hlavy. Privadzala ma do stavu sialenstva. Kazdy moj kusok tela si ju pytal. Boli sme na cestach a zastavili sme na benzinke. Nevydrzal som to a schmatol prve co mi prislo pod ruku. Po dvoch bagetach mi ta vecera uz nechybala, skus si z toho zobrat ponaucenie
@nataly005 .. no tiez dobra otazka , als v tomto pripade je to asi hprsie , ze on kkt vazne nie je , je oblubeny , skvely , uzasny aj medzi inymi ..keby to bol idiot , myslim, ze by ma to preslo skor , ale to , ze si uvedpmujem ze je tak uzasny a zaroven absolutne nadherny a nie som s nim je pre mna tazsie
mne to trvalo 2 roky (síce to nebola dovča, ale iba krátkodobý flirt) .... každého koho som potom stretla som s ním porovnávala, že ten "môj" bol krajší a vtipnejší a trefnejší a úžasnejší a krajšie voňal a bol zábavnejší a blá blá blá ..... a bolo to preto, lebo to celé skončilo skôr ako to stihlo začať ..... proste som ostala vo fáze že som stretla fajn chlapa a už nikdy nezistím, aké krásne by to mohlo byť.
Ťažko súdiť cez net podľa toho čo si písala, ale mohlo by to byť tým, že proste to skončilo aj u teba skôr ako to vôbec začalo a ty sa stále pýtaš, aké by to bolo a že to bol človek, s ktorým by to mohlo byť fajn.
mne osobne jedna vec nie tak dávno veľmi pomohla, ale nemyslím že to bude liek aj pre teba..... takže iba čas.
este povec ze to bolo v chorvatsku ..tym kretenom ide len o to pretiahnut co najviac turisitek a koncom dovolenky konci aj ich "laska"..ach nechapem te zeny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
To chce čas podľa mňa, aj keď rok je dlhá doba, ale možno si len nestretla niekoho kto by ti tak sadol ako on. Myslím, že keď takého stretneš tak to prejde
Chapem ta, minule som bol v podobnej situacii. Neustale som na nu musel mysliet, nedokazal som ju dostat z hlavy. Privadzala ma do stavu sialenstva. Kazdy moj kusok tela si ju pytal. Boli sme na cestach a zastavili sme na benzinke. Nevydrzal som to a schmatol prve co mi prislo pod ruku. Po dvoch bagetach mi ta vecera uz nechybala, skus si z toho zobrat ponaucenie
Ťažko súdiť cez net podľa toho čo si písala, ale mohlo by to byť tým, že proste to skončilo aj u teba skôr ako to vôbec začalo a ty sa stále pýtaš, aké by to bolo a že to bol človek, s ktorým by to mohlo byť fajn.
mne osobne jedna vec nie tak dávno veľmi pomohla, ale nemyslím že to bude liek aj pre teba..... takže iba čas.