Ako v čom. Chápem, že žena ktorú majorita považuje za škaredú zažila toho moc. Moc nárazov na psychiku, na mentalitu atď. Ale obecné hezké ženy to majú rovnaké len z opačného uhla. Ako fakt robím v chlapských kolektívoch a sme prasce. Nemyslím si že ženy sú nadšené z toho že 5 metrov od nich sa rozprávajú traja údajne dospelí chlapi o každej jej krivke a hodnotia ju.
Myslím, že všeobecne si nemajú ženy vobec čo závidieť...
Každý vidí to, čo chce vidieť a každému sa zdá, že tí ostatní sa majú lepšie ako on.
Atraktívnych ľudí ostatní často berú ako konkurenciu, nie sú k nim takí úprimní, ohovárajú ich, často majú nevhodné poznámky a myslia si, že tam, kde sú, sa dostali len kvôli vzhľadu. Často som si všimla, že ku pekným ľuďom sa ľudia správajú horšie ako k zle vyzerajúcim, ktorých ľutujú.
Nerozumiem otázke. Čo má fyzická krása spoločné so sympatiou. Existujú aj škaredí ľudia, ktorí však majú charizmu a sú sympatickí. Prečo si myslíš, že tie ich kamošky, ktoré síce nie sú až tak pekné ako ona, musia byť nevyhnutne aj nesympatické? To nedáva zmysel. Áno, niekedy je človek aj škaredý, aj hlúpy a aj nesympatický zároveň. Nie je to však vôbec pravidlo !
Apropo, aj pekné ženy to majú v živote ťažké. Veľa ľudí ich neberie vážne. Tak ako ty rozmýšľaš nad tým fyzická krása a sympatie dokopy, tak rovnako rozmýšľajú o pekných a myslia si, že tam, kde je krása nie je rozum. Častokrát sa ľudia rozprávajú s peknými mladými ženami ako keby boli mentálne retardované alebo sa s nimi snažia ľudia manipulovať lebo si myslia, že sú naivné. Ľudia ich nerešpektujú. Nadriadených nezaujíma, že majú 2 vysoké školy, zaujíma ich len fyzický aspekt. Chovajú sa k nim ako hulváti a pekné ženy ak si chcú prácu udržať to musia všetko ticho tolerovať alebo uhrať na vtipy. KAŽDÝ človek to má v živote ťažké svojím špecifickým spôsobom. Škaredá? Tučná? - Možno má dobré srdce a je inteligentná....... Pekná? Štíhla? - Možno je plytká a kurví sa. Tie pekné ženy, ktoré majú aj rozum a sú aj slušné musia pracovať 2x tažšie na tom, aby dokázali okoliu, nadriadeným, že za niečo stoja, že sa nesnažia kĺzať životom iba ich peknou tvárou. Že niečo v tej peknej hlave aj majú. Nikto iný nemusí nikomu dokazovať, že má rozum tak, ako musia tieto ženy. A už vôbec nehovoriac o tých j**nutých poznámkach na nich, čo si musia vypočuť často od úplne neznámych ľudí.
Ja si myslím, že celkovo táto anketa s trochou inteligencie ukazuje, že pekná baba to proste ťažké má. Už len z toho dovodu, že sa ňu očividne všetci dívate ako na niekoho, kto si ide životom automaticky lahšie ako vy.
Ale zaujímavé vidieť jav v ktorom stačí ľuďom na zhodnotenie tak málo aby často automaticky a bez zavahania povedali "on sa má lepšie ako ja"
Ano. Vsetci ju budu viac obtazovat. Kedykolvek sa vsak vies zohavit, skryt alebo izolovat. No ak si menej pekna holka a tuzis po pozornosti, nedostava sa ti. Je to ako ked chces/nechces pocuvat radio. Jeden clovek ma signal a ked nechce tak ho vypne, druhy clovek ma pokazene radio.
@mix "Moze sa zohaviť, skryť alebo izolovať." Myslím, že pekným aj škaredým ľuďom ide o to aby ich ich vonkajšie znaky nediskvalifikovali natolko, že by sa mali skrývať, izolovať alebo nebodaj zohavovať...
Ako fakt to je rada ako: "Keď ti vlak odjebe nohy tak choď domov."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Myslím, že všeobecne si nemajú ženy vobec čo závidieť...
Atraktívnych ľudí ostatní často berú ako konkurenciu, nie sú k nim takí úprimní, ohovárajú ich, často majú nevhodné poznámky a myslia si, že tam, kde sú, sa dostali len kvôli vzhľadu. Často som si všimla, že ku pekným ľuďom sa ľudia správajú horšie ako k zle vyzerajúcim, ktorých ľutujú.
To je proste fakt.....
Teraz som niečo medzi tým. Platí to u všetkých.
Ale zaujímavé vidieť jav v ktorom stačí ľuďom na zhodnotenie tak málo aby často automaticky a bez zavahania povedali "on sa má lepšie ako ja"
Sme my ale ubolené bytosti.
Ako fakt to je rada ako: "Keď ti vlak odjebe nohy tak choď domov."