toto je veľmi ťažká otázka pretože ak mám hodnotiť len ľudí okolo mňa tak ak to zhrniem spôsobom myslenia a efektivitou uvažovania,inteligenciou a konaním tak som na tom ovela lepšie ako oni, ( tu by bola odpoveď áno) ... ak však vezmem do úvahy motiváciu a aktivitu a úspešnosť v živote, som na tom oproti nim o dosť horšie ...
Okolo mna je momentálne len zopár ľudí a tých nemôžem brať ako niečo menej. A dôležité je, že nech som s kýmkolvek, nikdy samu seba nepovažujem za niečo menej. To samozrejme neznamená že neuznávam autority.
Myslím si, že ak je niekdo v niečom čosi viac tak je maximálne zdravé si to priznať...
Napríklad ja v boxe som čosi viac jak ostatní, kedže mám lepsie výsledky aj vsetko a tym pádom ma má tréner za čosi viac ako ostatných co sa týka boxu pretože som lepsí, to je logické, rovnako jak považujete mercedes najnovsej generácie za čosi viac ako trabant...
Alebo značkové topánky za 200e su čosi viac ako cinske kusy za 5e aj s dovozom...
Tak je to aj s ludmi...
Ja som vo vacsine veci lepsí jak ostatní a schopnejsi v celom živote, mám originálne názory a tak si narovinu poviem že som čosi viac a nebudem sa pretvarovať že vsetci sme si rovní ked nie sme...
Je to smiesne si nahovárať že som rovnakí len aby som zapadol jednoducho obmedzovať moju superlosť len preto aby som nebol lepsí jak ostatní...
Takže áno, myslím si, že som čosi viac...
@rayenn nejaky si skromny pocuvaj -,- Niekedy si myslim ze som nieco viac (niekedy aj som). Klamal by som keby som povedal ze si to niekedy nemyslim. Snayim sa toho zbavit lebo sam sebe pripadam dost hnusny. Nastastie som introvert a tak to okoliu nedavam velmi najavo...
Podľa toho v čom. Sú ľudia, ktorých obdivujem v mojom okolí rpeto čo dokážu, či dokázali a chcel by som mať ich motiváciu, schopnosti a skúsenosti. Na druhej strane sú ľudia, u ktorých nechápem ako môžu byť taký, či lenivý, či hlúpy, či ničiť sa a tráviť svoj čas aktivitami, ktoré nie len, že nepomáhajú im ale ešte aj ubližujú iným.
áno myslím si to v niektorých situáciach a pri niektorých ľuďoch, lebo to tak proste je........ale rovnako tak si pri niektorých ľuďoch pomyslím, že "váááu, ten človek je iná trieda, to správanie, vystupovanie, rozhľadenosť ...tak na tohto sa nechytám, v tom a tamtom musím na sebe ešte veľa popracovať"
to prvé mi dáva pocit sebavedomia, to druhé ma motivuje pracovať na sebe a posúva ma to ďalej takže super kombinácia.
akoze aj ked som skrachovany kokot tak niekedy ked sa pozeram na tento svet a vidim ze aspon 70% ludi v mojom okoli su uplny dementi tak si to prostte mysliet musim obcas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
čiže ako v čom
Napríklad ja v boxe som čosi viac jak ostatní, kedže mám lepsie výsledky aj vsetko a tym pádom ma má tréner za čosi viac ako ostatných co sa týka boxu pretože som lepsí, to je logické, rovnako jak považujete mercedes najnovsej generácie za čosi viac ako trabant...
Alebo značkové topánky za 200e su čosi viac ako cinske kusy za 5e aj s dovozom...
Tak je to aj s ludmi...
Ja som vo vacsine veci lepsí jak ostatní a schopnejsi v celom živote, mám originálne názory a tak si narovinu poviem že som čosi viac a nebudem sa pretvarovať že vsetci sme si rovní ked nie sme...
Je to smiesne si nahovárať že som rovnakí len aby som zapadol jednoducho obmedzovať moju superlosť len preto aby som nebol lepsí jak ostatní...
Takže áno, myslím si, že som čosi viac...
Páni to nieje možne Pýcha ti nič nehovorí že? A také pravidlo kto sa povyšuje bude ponížený.
to prvé mi dáva pocit sebavedomia, to druhé ma motivuje pracovať na sebe a posúva ma to ďalej takže super kombinácia.
taký môj phaneron