podľa toho aký je.. poznám mojich rovesníkov ktorý by si zčali s nimi.. ale napríklad tak taký moji spolužiaci by si s takou určite nezačali závisí od vyspelosti
Jj, však keď môže 19-ročný chodiť s 13-ročnou To predsa nie je o veku, ale o vyspelosti! A myslím, že 13-ročná v pohode môže byť dostatočne vyspelá na to, aby s takým chalanom mala plnohodnotný vzťah založený na všetkých dôležitých veciach ako je úprimnosť, dôvera a láska hlavne teda Dokonca mám pocit, že dnešné 13-ročné sú na tom rozumovo oveľa lepšie ako také 17 alebo 18-ročné!
ako povedal @3 ked mu dovoli si vrznut, 3ky kozy tak su niektory 17 rocny co si daju povedat... a poznam 15rocnu co chodi s 27 rocnym..... to je väcsi extrem...
@zizisko skôr by mala byť otázka "čo to bolo za dievča?" ....v 13 sa ožierala chodila na disko, všade o sebe hovorilla že má 18... teraz je všetkým len na smiech...
@klaudiqaaa Tak nevravím že nebola sprostá,to uznávam,ale nechce sa mi veriť že nech by bol akokoľvek znechutený,že by sa povracal len pre to,že sa dozvedel koľko má rokov,to je strašná blbosť
@zizisko možno to bolo tým čo všetko vtedy popil a toto ho len vyhecovalo ale úprimne ani mne by nebolo najlepšie keby som vedela že ak by sa také niečo dozvedeli rodičia dotyčnej išla by som sedieť
Samozrejme že áno.Všetko závisí od vyspelosti. Keď moja kamoška má 14 a chodí s 22 ročným,funguje im to vyše polroka tak prečo nie.Nesúďte ľudí podľa seba
hento viac nez tri mesiace nebolo a boli ste spolu kazdy osmi tyzden my sme boli kazdy den ,,, a skoro cely den .,... a s picami sa nerozpravam .. fuck pica
ty nevies co je laska .... nevies ani co je sex chod sa hrat do piesku a nejeb sa mi do kazdeho vztahu tou svojou tucnou ritou .. a tes sa na mna v zm ....
napr. ja mám 15 a mám kamaráta,ktorý má čerstvých 21 chodíme spolu vonku,na prechádzky,úžasne si rozumieme a všetko je oukej Nikto z nás nerieši vek,pokiaľ si rozumieme vek je predsa iba číslo
Aaaj keď síce..neviem...13tky zvyknú byť ešte také pojašené nevyzreté detičky ktoré skočia vážne každému na všetko no nebudem posudzovať keďže nepoznám ani ju ani jeho.Možno on nemá správanie na svoj vek a ona takisto. Takže možno sa tým spôsobom vo vyzrelosti aj vyrovnajú treba skúsiť najdôležitejšia vo vzťahu je komunikácia pokiaľ idú von a sú ticho a ich vzťah je založený len na bozkávaní,telesnej príťažlivosti a nerozumejú si tak to môže mať kľudne takýto vzťah aj so psom
ale hovorím nič nie je enmožné a obzvlášť v dnešnej dobe
napríklad ja som dnes počula historku o jednej babke, ktorá keď mala 60 našla si 20 ročného chlapca a začali spolu žiť... teraz má babka 105 a chlapec 60 a sú stále spolu (true story!! )
Moja spolužiačka mala nedávno 13 a vyzerá na 20 a totálne ... chodi z 19 ročným a nieje panna ... takže tak ale hocikto kto sa dozvedel kolko má rokioov bol prekvapený.... moja mama sestra kamošky .. proste všetci ale aj tak musím uznať je to namyslene zbohatlícke dievča takže toho 19-ročného chápem ...ale hodia sa ku sebe jeden vačší idiot ako druhý
@indifferentgirl zákon urobí človeka ktorý má nad osemnásť a chodí s človekom čo nemá občianku pedofila....takže 19ročný s trinásťročnou. a nechcem byť zlý....ale vyspelá 13tka?nebudte smiešny....
@indifferentgirl Bohužiaľ, keď niečo vešiaš takto na internet, človek tam nevidí gestikuláciu, mimiku a nepočuje tón tvojej reči, takže je ťažké si všimnúť ironický ,,podtón" v texte.
@indifferentgirl NEtvrdím že už len na samotnej fotke nevyzeráš dosť inteligentne aby si mala na to dosť rozumu, no zdanie niekedy klame....čiže som ťa ničím nechcel uraziť. Stretol som sa totiž i so 17 a viac ročnými ženami ktoré boli čo s atýka tohto, alebo i čohokoľvek iného, úplne tupé.
Tu strašne záleží na mentalite. Ak je to dievča dostatočne vyvinuté (Myslím inteligenčne) a výškovo si sedia a ten chalan sa nehanbí priznať, že má takú mladuchu - tak je to normálne. Ale ešte som niečo také nevidela, čiže v ankete nezahlasujem. Tu by sa bodol konkrétny prípad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
13 ročné sprosté ľahko zmotateľné ... takže isto by " chodil "
@freestyler01 pozvracal...
A to si nikto nevšimol že nemá 18?!
ked si s tebou mega dobre rozumie a poznate sa velmi dlho
ked si chce "uzit"
ked si chce spravit srandu......
kazdopadne urcite to nebude nic seriozne
ona mu vypisuje básničky, kým on niečo kope v Blave
@zizisko mozno aj ja by som sa pozvracal, keby som prisiel na to, ze som spravil nieco, za co mozem ist sediet...
napr. ja mám 15 a mám kamaráta,ktorý má čerstvých 21 chodíme spolu vonku,na prechádzky,úžasne si rozumieme a všetko je oukej Nikto z nás nerieši vek,pokiaľ si rozumieme vek je predsa iba číslo
Aaaj keď síce..neviem...13tky zvyknú byť ešte také pojašené nevyzreté detičky ktoré skočia vážne každému na všetko no nebudem posudzovať keďže nepoznám ani ju ani jeho.Možno on nemá správanie na svoj vek a ona takisto. Takže možno sa tým spôsobom vo vyzrelosti aj vyrovnajú treba skúsiť najdôležitejšia vo vzťahu je komunikácia pokiaľ idú von a sú ticho a ich vzťah je založený len na bozkávaní,telesnej príťažlivosti a nerozumejú si tak to môže mať kľudne takýto vzťah aj so psom
ale hovorím nič nie je enmožné a obzvlášť v dnešnej dobe
napríklad ja som dnes počula historku o jednej babke, ktorá keď mala 60 našla si 20 ročného chlapca a začali spolu žiť... teraz má babka 105 a chlapec 60 a sú stále spolu (true story!! )