ale preco???...........preco v tom musi byt ten sex, ako nehovorim, ze je to zle alebo to odmietam ......ale proste podla mna vztah, kt. je o sexe sa nerovna vztahu nemyslis
@14 zalezi od okolnosti, lebo keby som bola chalan mam vztah s babou a ta mi povie ze zatial sex nechce, lebo nie je este pripravena, ale casom bude, tak pockam... ale keby mi povedala ze sex bude az po svadbe, tak dovidopo
# 25
3mes. a kvoli sexu sme sa rozisli a tet to ceme zase dat do kopy preto ze ho lubim a on mna tez lenze hacik je k tomu ze ....no ani ne hacik ale jak by som to povedala.....proste povedal ze ked bude sex bude to medzi nami lepsie .....neze by som to nechcela ale mam kus obavi
@26 uz sa dostavam do obrazu, chapem ze sa bojis, mozte to skusit, s byvalym som mala na tri krat prvy sex, lebo som bola vystrasena ale ked ta lubi tak to bude dobre
bol by som zvedavý, ako by sa zatváril nejaký chlapec čo by len so sexom suhlasil, tak on ukojí egoisticky svoje pudy, potom kašle na lásku, takí su muži žiaľbohu!
Ak nepočúvaš rozum, čo je podstatne vyššie ako nohavice, bude to len o sexe, lenže pekná tvárička je ako porekadlo: Čo z peknej misy keď je prázdna???!!
Podla mna v tomto prípade chece len sex, počkaj keď nahodou ti bude treba aj v noci čaj doniesť, kolkokrát bude muž ochotný ti ho podať, nie len sexovať, lebo život nie je o sexe ver mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale preco?
no ano........lenze ked sex odmietnes chalan sa na teba automaticky vykasle ne?
hmm riesis nieco osobne, alebo sa pytas len tak?
Kazdopadne zacat si s niekym, kto ta sexualne nepritahuje je BLBOST. A velka, tak ako je to napisane.
A ked ta pritahuje, nemal by byt so sexom problem.
neboj ja nemam 5 rokov riesim len to co potrebujem k vztahu....
mozno ze je to pre vas take divne co sa pytam ale tak neze by som to nechcela ......ale ide o ten strach co ak to nebude take ake to chce on
no da sa to tak povedat
3mes. a kvoli sexu sme sa rozisli a tet to ceme zase dat do kopy preto ze ho lubim a on mna tez lenze hacik je k tomu ze ....no ani ne hacik ale jak by som to povedala.....proste povedal ze ked bude sex bude to medzi nami lepsie .....neze by som to nechcela ale mam kus obavi
Mozno chce od teba LEN sex, ale neviem. Mne to tak rozhodne pripada.
to je jasne
Ak nepočúvaš rozum, čo je podstatne vyššie ako nohavice, bude to len o sexe, lenže pekná tvárička je ako porekadlo: Čo z peknej misy keď je prázdna???!!
Podla mna v tomto prípade chece len sex, počkaj keď nahodou ti bude treba aj v noci čaj doniesť, kolkokrát bude muž ochotný ti ho podať, nie len sexovať, lebo život nie je o sexe ver mi