Myslím si, že človek si priority pri sovjom oblečení má vyberať sám. Ak chce vyzerať ako žumpa a páchnuť ako výmešok z veľrybej trubice nech. Ak si chce nadžgať nohu do o polovice menšieho priestoru až mu žila od palca ať po cecok vidno, ešte lepšie.
Ale ja osobne preferujem pohodlie. Najlepśie čo najvolnejšie a nemusí mi ani pristať a často ani len páčiť. Proste je také hebunké dobrunké :3
@violinkenneth ked ti nieco pristane, znamena to, ze to na tebe vyzera dobre aj ked to nemusi byt tvoj styl. napr nejake baby ktore maju vela kil si aj tak oblecu leginy. tym to nepristane. ale im sa to paci, ked si to vezmu
Ked kukam nakipne mabiacky tak sa len ujebavam...
Proste obleciem si to, co sa paci mne a nie za ucelom aby mi dakto ohodnotil oblecenie..
Taktiez neznasam ked sa dakto oblecie podla obrazka lebo je to proate aktualne in, ale keby to nebolo in, tak si to neoblecu..oblecu ai to len preto, ze si to obliekla nejaka hviezdicka..
Sa oblecte jak chcete preboha..
to co nie zhodnotia ini ludia znamena: to co nezhodnotia ini ludia, cize si sa pytala presny opak toho, co znamena, to, co zhodnotia ini ludia...@violinkenneth
no v ideálnom prípade, ak nosí, čo sa mu páči a zároveň hodí. ale ja osobne väčšiu dôležitosť prikladám tomu, ako sa v tom oblečení cítim a to, čo sa mi nepáči nenosím
obe su individualne zalezistosti zalozene len na jedinecnom emocionalnom kode daneho cloveka,pri com jedno pojednava o vas a druhe o druhych ludoch ... volim seba kedze sa jedna o moje oblecenie
podla mna je dost hlupe obliekat sa pre spokojnost inych
neviem sa rozhodnúť páči sa mi čo si obliekam, lebo keby nie tak to nenosím. no na druhú stranu sú aj také kusy šatstva ktoré sa mi hrozne páčia ale vôbec mi nepristanú a na mne to vyzerá príšerne... čiže v tom by som sa ani necítila dobre keby viem, že v tom nevyzerám dobre...
čiže myslím, že by to malo byť (aspoň v mojom prípade) oboje z možností + musím sa v tom cítiť pohodlne.
zvlastne kolko ludi pise ze by sa clovek mal obliekat ako chce,nie aby mu to muselo pristat. a v realnom zivote ked niekto nevyzera ako ostatni, hned je divny. tym nechcem nikoho z tych co sa zapojili do ankety oznacit za pokrytca, ale poznam to z vlastnej skusenosti (napr. do skoly nosim normalne chlapcenske maskace, lebo su pohodlne a maju vela vreciek na blbosti co nosim pri sebe. a v skole som za divnu, ludia po ulici po mne pozeraju ako po debilovi :/ ) tak ako to je?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale ja osobne preferujem pohodlie. Najlepśie čo najvolnejšie a nemusí mi ani pristať a často ani len páčiť. Proste je také hebunké dobrunké :3
zachran hello kitty
Proste obleciem si to, co sa paci mne a nie za ucelom aby mi dakto ohodnotil oblecenie..
Taktiez neznasam ked sa dakto oblecie podla obrazka lebo je to proate aktualne in, ale keby to nebolo in, tak si to neoblecu..oblecu ai to len preto, ze si to obliekla nejaka hviezdicka..
Sa oblecte jak chcete preboha..
podla mna je dost hlupe obliekat sa pre spokojnost inych
čiže myslím, že by to malo byť (aspoň v mojom prípade) oboje z možností + musím sa v tom cítiť pohodlne.