@pernik sak ed je ale ber tak ked v 12 dychti po francuzakoch si mylsis ze kolko jej to bude stacit? kym jje chalan nevopcha úri bozkavani dade ruku ne?
naposledy som sa olizoala v maji a aj to som bola tak mimo ze mi to bolo jedno a to bol sestrankin spoluzak takze v pohode prwy a asik aj radsej posledny krat bo som dala taky zader...ze ma slizky jazyk
saq ked ce nehajte ju aj taq to urobi.. polizu sa potom ju to prejde...asi po 2 mesiacoch... ja co som sa naposledy lizal to bolo na konci skoli na dievcenskom zahode ... nebrte si zomna priklad a urcite to nerobte ked su ete ludia v skole moze to velmi zle dopadnut ...
noa? podla mna to neni skoro šak každy ako ce a akože francúzsky bosk neni nečo hrozne važne ale nechapem ančo zakladaš taketo ankety a diskusie a už duplom nechapem prečo maš v každej udany iny vek hmm v jednej 11 dalšej 12 a v profile 13? a nakonec maš 10 ne? =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ako nejaka detska hra
tak potom ona je buduca kurva ? » betapokec.azet.sk/janicqa777?i9=1...
ja som v 12tich ani nevedela čo to je