také to bežné "civilné", tzn idem po ulici a niekto ma zmláti a okradne sa imho nemení, také to štátne (tzn. počet vojen, ich rozsah a počet obetí) sa vraj podľa oficiálnych prieskumov znižuje, napriek tomu o čom sa nás snažia presvedčiť médiá.
je to rovnaké asi ako to bolo aj pred tým aj keď odkedy som čítala knihu o prenasledovaní -čarodejníc- a aké veci s nimi robili a ako ľudí v tej dobe mučili (chcelo sa mi vracať) tak si myslím že sme na tom lepšie...aj keď...
@ragdoll to si presne myslim aj ja volakedy to upalovanie carodejnic, mucenie, popravy a vsetko bolo hrozne, teraz obcas daju niekoho na trest smrti ale uz to nie je take ako v stredoveku Sice volakedy neprapadli dochodcu na ulici kvoli 5 € a podobne
cely svet speje do sraciek nikam inam vsetci skoncime ako rit tretieho sveta vzdy to tak bolo a aj bude dobre sa bude mat len zopar velmocí (usa, nemci, anglicko, rusko...) a ako sa dostali a dostanu k moci??? nasiliiim masove vyvrazdovanie len tak niako inak
otázka je nejasne položená, lebo zvyšuje sa alebo znižuje v porovnaní s čím? s ktorým obdobím? ale to je asi jedno, lebo keď si vezmeme hociktoré, násilie bolo a bude v rovnakej miere v každom veku, je jedno či už s pribudajúcou gramotnosťou ľudí alebo zvyšenou mentalitou zločincov, podľa mňa otázkou je: či napriek neustálym násiliam vo svete sa zvyšuje alebo znižuje počet ľudí, ktorí chcú niečo urobiť a pomôcť tím, na ktorých sa násilie pácha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
..kvak..
"problém" je, že vtedy neboli médiá, ktoré takéto veci vyzdvihovali do popredia... a 87.5% ľudí im to žerie.
ale keď si predstavím také tie bežné vojny (nie svetové) ešte stále sme na tom dobre...sme tuším 18.najbezpečnejšia krajina na svete