mne sa snivaju totalne blbosti... nepredpokladam, ze sa raz ocitnem na podiu so skupinou Edguy ako jeho clen(ka)... a skor sa mi sniva o tom co uz bolo, nie co bude...
mne sa sny plnia, len treba vediet ako si ich vylozit
a snivaju sa mi tie najjednoduchsie predpovedne sny - cesta vlakom, busom - 2, 3 tyzdne po tomto sne naozaj niekde idem, navsteva a pod.
ked niekde pracujem - ziskam dake prachy, najdem pracu, zmenim miesto, atd
tak mne sa vacsinou snivaju tiez take kraviny,ako napriklad ze typek v rakete chce zabit mojho tatka a podobne ale napriklad nedavno sa mi snivalo o tom, ze som bola navstivit moju prababku.. na tom by nebolo nic zle, keby prababka nezomrela pred rokom a pol... som mala z toho divny pocit, ale nic zvlastne sa nestalo takze nemyslim, ze sny predpovedaju buducnost...
predpovedať a vysvetliť si ho je rozdiel...to,že sa mi sníva,že som uväznená v dome,neznamená,že sa to stane,tak ako keď sa mi sníva, že nastane koniec sveta neznamená,že sa to stane. lebo sny nepredpovedajú budúcnosť, ale samozrejme,že majú význam, sú písané symbolickým jazykom a my sme jeho tvorcami.
@16 pouzivam uz asi 9 rokov jeden velmi dobry stary snar od americkej vestkyne.. velmi dobry.. ako hovorim, treba si vediet vylozit sen a domysliet suvislosti.
@17 tak ti len poviem,že snáre sú blbosť. každý má svoje symboly. keď sa ti sníva o mori,nemusí to znamenať slobodu. pre niekoho more symbolizuje slobodu,voľnosť pre iného bezradnosť. a nikde som nenapísala,že sny si neviem vyložiť. ale určite neznamenajú budúcnosť
@18 potom preco sa mi zakazdym ked som mal niekde vycestovat opakovane snivali cesty vlakom alebo lety lietadlom? alebo pri zmene v praci alebo pri novej praci sny o praci.. to ako klamem? normalne sa mi to nesniva, napr. sny o cestovani sa mi prestali snivat ihned ako som sa vratil z irska.
raz sa mi stalo, ze v pondelok sa mi snivalo, ze letim na Rhodos,/ brigadoval mi tam priatel ako casnik a strasne sa mi tam chcelo ist ho pozriet/, nasi ma nechceli samu pustit, no a a piatok som uz letela viac uz takych veci, bolo, ze sa mi snivalo a splnilo, len toto ma teraz napadlo, najväcsim snom bol, ale my boyfriend, ktoreho tiez mam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a snivaju sa mi tie najjednoduchsie predpovedne sny - cesta vlakom, busom - 2, 3 tyzdne po tomto sne naozaj niekde idem, navsteva a pod.
ked niekde pracujem - ziskam dake prachy, najdem pracu, zmenim miesto, atd
čo sny?