@slipknot619 das mi autogram ? Ja ta pocuvam som tvoj najvernejsi fanusik ! Ale naozaj co hovoris na ich posledny album ? ja to totalne zeriem . uplne na tom spitam 24 hodin denne
toto je tvoj najlepsi song
kokoooooooos je mi takou ctou ze ta spoznavam...... nevybavil by si mi miesto v kapele ? viem hrat na klavir mozeme spravit metalovu verziu pre dedinku v udoli
Ako som sice skor na klasicku hudbu vies...... ked som bol maly mama ma vykupala v gutalaxe tak nemozem chodit na rockove koncerty
Taha sa to so mnu cely zivot..... ked som mal 11 prvy krat som ucpal zachod a vtedy mi to bolo jasne ! Chcem byt ako ty !
Tak sa mi venuj neignoruj ma prosim ta no tak to ma nici likviduje ma to no tak si ma vsimaj chlape no tak !
@slipknot619 ale cital si to.... a na to by som stavil aj mesacnu vyplatu, keby bola pravda preukazatelna Nehovorim, ze si sa na tom bavil, ale cital si to.
@slipknot619 ale prosim ta cital si to cele..... to nie je vec nazoru to je holy fakt.... ludia su zvedavi, a toto mala byt len nejaka forma odjebu.....
ale finta je v tom, ze hoci nazaciatku je zavinac s tvojim nickom, ten nick bol miereny sirokospektralne a podla @13 nemam dojem, ze by sa minul ucinku
@24 ale vzhľadom na to, že ten jeden a zároveň jediný človek bývaš dosť často ty, možno pouvažuj nad tým, či nebude lepšie písať si to len tak pre seba do nejakého zápisníku.
admin zjavne usúdil, že túto anketu nemôže zmazať, lebo ak hluzar nedostane svoju dennú dávku pocitu vlastnej vtipnosti a nezatiahne pri tom celý birdz do riešenia jednej osoby, zrúti sa z toho
Toto je tuším jediná vec, v ktorej sa zhodnem so @stmortiis... ty si tuším fakt jebnutý Alebo teda udajme nejakú inú psychologickú diagnózu... napríklad mentálne zaostalý? Chorobne nechápavý?
A na mňa by možno platila aj tvoja strašne veštecká poznámka o tom, že som mrzutá pred spaním... akurát že mám pocit, že na teba by som bola mrzutá aj po zobudení
Do budúcna, keď sa budeš veľmi nudiť, tak miesto vymýšľania podobných... ankiet dajme tomu (ospravedlňujem sa všetkým anketám za sprznenie ich spoločného názvu) si otvor slovník cudzích slov a budeš lepšie chápať tomu, čo hovoria ľudia okolo teba.
@sarah_whiteflower@32 zas je tu ten tvoj typický prejav!!! ako mi zdôvodníš teraz tento tvoj negativistický postoj plný nadradenosti, suchopádnosti, obsencie zmyslu pre humor a neschopnosti akceptovať iný štýl myslenia?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@tikalok ano kto ma vola ?
toto je tvoj najlepsi song
kokoooooooos je mi takou ctou ze ta spoznavam...... nevybavil by si mi miesto v kapele ? viem hrat na klavir mozeme spravit metalovu verziu pre dedinku v udoli
Ako som sice skor na klasicku hudbu vies...... ked som bol maly mama ma vykupala v gutalaxe tak nemozem chodit na rockove koncerty
Taha sa to so mnu cely zivot..... ked som mal 11 prvy krat som ucpal zachod a vtedy mi to bolo jasne ! Chcem byt ako ty !
Tak sa mi venuj neignoruj ma prosim ta no tak to ma nici likviduje ma to no tak si ma vsimaj chlape no tak !
ale finta je v tom, ze hoci nazaciatku je zavinac s tvojim nickom, ten nick bol miereny sirokospektralne a podla @13 nemam dojem, ze by sa minul ucinku
inak, sebareflexia úplne absentuje, však?
@slipknot619 to som nikdy netvrdil, ale vtip ma zmysel , ak sa na nom zasmeje co i len jediny clovek
A na mňa by možno platila aj tvoja strašne veštecká poznámka o tom, že som mrzutá pred spaním... akurát že mám pocit, že na teba by som bola mrzutá aj po zobudení
Do budúcna, keď sa budeš veľmi nudiť, tak miesto vymýšľania podobných... ankiet dajme tomu (ospravedlňujem sa všetkým anketám za sprznenie ich spoločného názvu) si otvor slovník cudzích slov a budeš lepšie chápať tomu, čo hovoria ľudia okolo teba.