Je vedecky dokazane ze inteligentne deti klamu. Citze aj inteligentny ludia klamu. A aby blbec dokazal oklamat inych ze ej genialny by musel ybt teoreticky inteligentny.. ak ty osttni co ho povazuju za genia nie su blbi.
Neviem či poznám niekoho o kom môžem povedať že je geniálny a blbec zároveň...každopádne poznám pár blbcov u ktorých musím občas priznať že urobili niečo geniálne...typický príklad je Fico. Totálny blbec ale občas ma fascinuje ako geniálne zmanipuluje ľudí a všetci pristúpia na jeho hru
Vtedy treba dávať pozor aj na to, kto si získa tých inteligentnejších ľudí a kto tých ... Ostatných
A nemyslím si, že je to pravda, pripadá mi to, ako mnoho podobných vetičiek, ako barlička pre ľudí, ktorých niečo strašne štve a potrebujú si povedať nejakú múdrosť, ktorá im uľaví na duši
ja vo svojom mene dufam, ze ano. Teda neviem ci som blbec, ale blazon urcite. A geniovia boli povazovany za blaznov dost casto. Takze ista nenulova moznost tu je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
blbca odhalíš niekedy po pár slovách, inokedy po dlhšom čase.
Dojity zapor resp. - a - dava + čiže čerevena a zelena možnosť sú totožne
ak to zoberiem ako oxymoron tak áno; čo je pre niekoho vlastne aj fajn.
@jemino no mozno bolo mozno nebolo, dnes som uz unavena, uvidime ako zareagujem zajtra ked od nej uvidim dalsiu urazajucu anketu / diskusiu
@bunniska to si mysli ona ja som len nadpriemer podla mna
Či dáko tak.
mna uz sere, ako sa do toho staries....sry, ale nebudem klamat:d
nebolo to mierené proti tebe, teraz češtné pionerske...
Vtedy treba dávať pozor aj na to, kto si získa tých inteligentnejších ľudí a kto tých ... Ostatných
A nemyslím si, že je to pravda, pripadá mi to, ako mnoho podobných vetičiek, ako barlička pre ľudí, ktorých niečo strašne štve a potrebujú si povedať nejakú múdrosť, ktorá im uľaví na duši