Skôr ženy. Lebo ženy pitvajú a preceňujú každú drobnosť čo chlap spraví, a ktorá ani príčinou žiarlivosti byť nemusela, čo mužov stavia do pozície kurevníkov.
Ale celkovo...je to vec jednotlivcov. To sa nedá tak zovšeobecniť.
aj ked som chalan .... musim uznat ze baby su ovela vernejsie nez my chalani ... neviem cim to je ...ale baba ked ma niekoho rada tak si ho fakt drzi zubami nechtami ... zato vacsina znas chalanov "dobru" prilezitost nezahodi
ale pridavam sa k @9 , zo strednej som pocul vela pripadov ako sa tym baby chvalili , od chalanov som pocul len "tu by som pojebal" ale nie "tu som pojebal"
ak žena miluje, tak zväčša silno a neotrasiteľne, takže nemá dôvod to urobiť, ale sú tu aj výnimky, ktoré to majú jednoducho v povahe a urobia to stoj čo stoj...
ale ak sa chlap zamiluje naozaj, pevne...tak vie byť najvernejší zo všetkých verných....
ale jednoznačne sa to nedá povedať...záleží od toho, o aký "vzťah" ide...
ešte som nepočula o prípade že by žena podjebala muža zato muži to robia s radosťou. Zdvíhaju si tým vlástné ego a riešia si tak komplexy z minulosti ked ho niaka nechala alebo odmietla. Samozrejme su aj výnimky ale je ich málo . Chlap čo podvedie neni chlap ale kus... A také vyhovorky že musel som,nedalo sa inak... sú smiešne . A kto to spravil raz ,urobí to znovu. Ten kto má rad nepodvedie ak podvedie tak to neni láska ale len obyčajná tužba a to si ludia často pletú s laskou.
Ešte síce neubehlo 24h ale myslím si že výsledok 62.5% ku 37.5% je jasný. Vernejší sú muži, a tá fáma že muži zahnú hocikedy sa týmto konečne definitívne vyvrátila
podla mna je to tak ako v @36 . chalani su do urciteho veku vernejsi ( takym statistickym priemerom). priemerny chalan si najde tazsie priatelku nez naopak tak ked si ju najde je radsej ze nejaku ma. mlade dievcata/zeny su tie obletovanejsie a ziadanejsie, mozu si vyberat z viacerych chalanou, lenze mlade krasne a zabavne nebudu navzdy a zacnu im tikat biologicke hodiny. potom sa ta "vyjednavacia pozicia obrati" a ich naroky sa znizia a su spokojne aj za kazdeho chumaja co sa ich ujme a snazia sa ho drzat.
s vysledkom osobne suhlasim, ale ta vzorka co tam hlasovala nie je uplne reprezentativna. chalani hlasovali za chalanou a baby (aj niektory chalani) za baby. takze je to v podstate statistika kolko chalanou a bab hlasovalo
@turgon ale to je len jedna , navyše, príliš málo ludí hlasovalo aby sa dalo hovoriť o presnom výsledku a ak si všimneš, za druhú možnosť hlasovalo zas viac žien takže každý hlasuje za svoje pohlavie...týmto sa nič nezistilo.
ale ked si myslíš že áno, tak ok, mne je to jedno.
ked vidim otazku tohto typu ide ma roztrhnut pretoze ani jedna odpoved nebude spravna pretoze ludia su rozni .. myslim ze je to tak narovnako, ale lahsie tomu vedia podlahnut muzi, myslim v pripade, ked zena zvadza muza, tak ten neodola skor ako ked muz chce zviest zenu...ale tak myslim svine sa najdu aj medzi muzmi aj zenami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Ale celkovo...je to vec jednotlivcov. To sa nedá tak zovšeobecniť.
ale ak sa chlap zamiluje naozaj, pevne...tak vie byť najvernejší zo všetkých verných....
ale jednoznačne sa to nedá povedať...záleží od toho, o aký "vzťah" ide...
a poviem aj to,ze moja ex len so mnou podviedla svojho chalana niekolko krat..
ale tak je to vec kazdeho zvlast,niekto je verny,niekto podlahne..ale su to baby,ktore provokuju
to muži podvádzajú, stále skáču z jednej na druhú a ani sa neunúvajú s tou predošlou rozísť.
asi je tu veľa kresťanov že vždy žena je tá horšia xD
V každom prípade to môže byť ináč
a tak=to veci sa nedajú škatulkovať
s vysledkom osobne suhlasim, ale ta vzorka co tam hlasovala nie je uplne reprezentativna. chalani hlasovali za chalanou a baby (aj niektory chalani) za baby. takze je to v podstate statistika kolko chalanou a bab hlasovalo
ale ked si myslíš že áno, tak ok, mne je to jedno.
No tomu vravím nepriestreľný dôkaz
Alpaca je to
podla toho co vidim v okolí, podla vlastnej skusenosti sú to podľa mňa muži.