važne neviem ako to može prospiet.. z vlastnej skusenosti vravim že ak niekoho fakt že lubiš,miluješ.. chceš byt s nim čo najčastejšie no ne?
ak su však dvaja ludia pred rozchdom(to už neni vlastna skusenost to si len myslim a odlučili by sa na rok tak možno zistia že jeden druheho maju radi a daju sa znova dokopy..takže treba byt konkretnejši..
uff ... moja najdrahsia ide o chvylu do tabora a nevieme ako to prezijeme si to bez seba neviemem predstavit .. to ako keby ste zobrali ryby z mora :/ ale dako bude 13 dni nieje az tak vela a aspon nam to otuzi vstach
mozno daka pauza nie je na skodu.nazory sa utuzia,hlava vychladne a srdce si uvedomi ako dalej...ci bola pauza zbytocna a dany clovek v nom uz prosto neni alebo nemoze bez neho byt ani minutu a vsetko sa spravi...ale ma to aj ryzika...v mori je vela ryb,tak aby ti pocas pauzy neodplavala s niekym inym....
Fuu rok? To ja by som bez svojej priatelky neprezil.. Staci mi ked bez nej nie som 3 dni a uz nemyslim na nic ine len na nu.. Takze mojmu vztahu to urcite neprospieva, minimalne nie mojej psichike.. Na druhej strane ked sme dlhsie od seba aspon sme si vzacnejsi..
z vlastnej skusenosti ti mozem povedat ze... odlucenie (aj ked nutene, par mesiacov) bolo hnusne a takmer nas dohnalo k rozchodu, ale rozist sme sa nechceli tak sme dosli na to ze sa odlucovat viac nebudeme... bola to dobra skusenost ale viac ju nechcem opakovat. a fungovat cez sms a listy nic moc, aj ked sa to samozrejme da prezit najlepsie je ze sme ani na jedno vyrocie neboli spolu... teraz ked tak max 2-3 mesiace, viac by bolo na povazenie ci sa zbytocne trapit (lebo odlucenie je trapenie, ten clovek ti strasne chyba a ty tym v podstate trpis)... to zalezi len na vas a na tom ako to citis ty sama, ci tomu veris
Moze sa stat, ze vam do vztahu medzitym skoci dakto iny a ty sa blaznivo zamilujes a mozno na cely zivot, takze sa to rozbije...ale myslim, ze nie...ale zase je to individualne.Ja bez toho mojho neviem byt dva dni...potom uz nanho stale myslim a tak a ked sme keby nie sme spolu tri...jaj, no armagedon by to bol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ak su však dvaja ludia pred rozchdom(to už neni vlastna skusenost to si len myslim a odlučili by sa na rok tak možno zistia že jeden druheho maju radi a daju sa znova dokopy..takže treba byt konkretnejši..