Tak asi záleží od veľa vecí keď niekto neuznava Vianoce a ani iné sviatky a keď to považuje za normálny deň tak si objedná. Mne skôr prišlo ľúto ze napr koli korone niektorí museli pracovať keďže ich príbuzní boli v karanténa a na štedrý deň proste boli sami a spravili si iba co mali.. Čiže žiadna štedrá večera.. Len proste nejakú rýchlu večeru co našli v chladničke
jjj, predstav si, že naozaj existujú ľudia, ktorí neslávia vianoce a je im to jedno prípadne oslavujú sami a nechce sa im vytvárať pre jedného, tak je jednoduchšie si niečo objednať aj ja som si chcela objednať pizzu, ale nakoniec v pizzerke urobili špeciálne menučko, tak som si objednala to
@etelnair
Celkovo objednavok bolo 2x viac (presny pocet neuvadzaju), najcastejsie si ludia objednavali pizzu:
"Nejnovější data rozvozové společnosti uvádí, že objednávek na Štědrý den ve srovnání s minulým rokem přibylo dvakrát tolik. Oproti předminulému roku se objednávky zvedly dokonce čtyřnásobně."
...
"Podle šéfa marketingu přesto v objednávkách dominuje běžně dostupná pizza, tu volil každý pátý zákazník."
@burn lebo to je jedine podstatne mozno si to jedlo objednalo 20 ludi a minuly rok len 10, ale to v chranenej dielni mf dnes neskumali, dolezite je ze 4 z nich mali pizzu
ja by som bol prekvapeny keby ich bolo tolko co vo vsedne dni, hlavne vo vecernych hodinach
@etelnair To neviem ci je jedine podstatne. Pre mna napriklad nie je podstatne absolutne nic, co sa tyka tejto temy Ale kedze otazka tohto fora znela, ci si niekto objednava pizzu (t.j. pre autora je validny tento udaj), tak som sa vyjadrila k tomu, ze hej a dokonca u tych, ktori si nieco objednavali cez jednu spolocnost, je to najcastejsie pizza. Takze aj keby to boli 2 ludia a vlani len 1, tak ano, niekto si ju urcite objednal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Celkovo objednavok bolo 2x viac (presny pocet neuvadzaju), najcastejsie si ludia objednavali pizzu:
"Nejnovější data rozvozové společnosti uvádí, že objednávek na Štědrý den ve srovnání s minulým rokem přibylo dvakrát tolik. Oproti předminulému roku se objednávky zvedly dokonce čtyřnásobně."
...
"Podle šéfa marketingu přesto v objednávkách dominuje běžně dostupná pizza, tu volil každý pátý zákazník."
ja by som bol prekvapeny keby ich bolo tolko co vo vsedne dni, hlavne vo vecernych hodinach