to bolo ,,keď budeš mať 15", teraz to je ,,keď budeš mať 18" potom to bude ,,kým bývaš v mojom byte" čiže, ja sa budem tešiť na privilégiá ani neviem kedy.
Aha, ešte som chcela napísať, že neviem či vďaka občianskemu budem mať viac privilégií....a či sa teším??Hmm...popravde keby tu nebola táto diskusia tak by som si na to, že budem mať 15 ani nespomenula.
Ja občianku ešte nemám, do peňaženky pribudne až okolo budúceho prvého apríla. A na čo sa teším? Na nič! Ale vážne, veď to je totálne jedno, stále si rovnaká osoba, len ti v peňaženke straší hlava bubuláka (bez urážky) na kartičke To je, ako by si sa vytešovala na pas
tesila som sa akurat z toho ze som si uz mohla vypisovat rozne tlaciva kde treba cislo sama a nemusela som tam tahat mamu a ze ma piercer dopicha ale nikdy ten obciansky nepytal inak je to karticka ktora ti bude najblizsie 3 roky iba stazovat zivot
..ale samozrejme som sa tešila, že ho budem mať medzi prvými zo spolužiakov a budem sa ním chváliť (aj keď vlastne ani nie je čím, fotka je hrozná )..alebo že konečne keď si odo mňa niekto vypýta občiansky, tak ho môžem HRDO (teraz až tak hrdo nie ) vytasiť a nemusím hovoriť, že "ja ešte občiansky nemám, lebo mám 14 rokov"..
a také bežné. samozrejme som sa tešila aj na to, že rodičia budú so mnou komunikovať ako s dospelou , veď mám hádam občiansky
možno je to divné ale ja som sa na občiansky tešila hlavne preto lebo už som konečne mohla začať chodiť na brigády a mama mi nechala spraviť vlastný účet. A som zato že ho mám doteraz rada. ale moja fotka tam tiež nevyzerá najlepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale inak asi nič, viac som sa tešila na 18stku
aa ja mam dobru fotku
Trčí mi v peňaženke a čakám, kedy príde ten čarovný okamih, keď ju stratím
tesila som sa akurat z toho ze som si uz mohla vypisovat rozne tlaciva kde treba cislo sama a nemusela som tam tahat mamu a ze ma piercer dopicha ale nikdy ten obciansky nepytal inak je to karticka ktora ti bude najblizsie 3 roky iba stazovat zivot
..ale samozrejme som sa tešila, že ho budem mať medzi prvými zo spolužiakov a budem sa ním chváliť (aj keď vlastne ani nie je čím, fotka je hrozná )..alebo že konečne keď si odo mňa niekto vypýta občiansky, tak ho môžem HRDO (teraz až tak hrdo nie ) vytasiť a nemusím hovoriť, že "ja ešte občiansky nemám, lebo mám 14 rokov"..
a také bežné. samozrejme som sa tešila aj na to, že rodičia budú so mnou komunikovať ako s dospelou , veď mám hádam občiansky