mne práve napísal niekto koho nepoznám a bavíme sa po anglicky lebo po slovensky veľmi nevie a ja využívam google prekladač už dávno som sa tak nebavila
Neviem, takýchto vecí je veľa, no na nič si nemôžem spomenúť Myslím, že nikdy nezabudnem na môj prvý bozk, lásku, ... A z tých horších vecí asi na to, ako ma skoro zrazil vlak(bola to otázka sekundy, možno dvoch), ako som bol prvý krát v nemocnici, prvý deň v škôlke, ...
ja mám dobrú pamäť, takže by toho bolo strašne strašne veľa...
ale tak keď pozerám, čo si napísala ty (autorka), ja nikdy nezabudnem určite na to ako som v štedrý deň odpadla v kúpeľni, aké šťastie som vtedy mala, nemocnica... a tiež aj na autonehodu... chvalabohu, vždy nado mnou niekto stál a ja som aj z dosť vážne vyzerajúcich vecí vyviazla maximálne s pár modrinami...
moj najhorsi zazitok ,to sa takto neda opisat vsetko ,ale myslim ,ze najhorsie pre mna bolo ,ked som bola v nemocnici 2 mesiace ,lebo som bola velmi vazne chora ,a ledva som to prezila .......a druhy najhorsi ,ked mi zomreli pribuzni ,potom ked som vstupila prvykrat do skoly ,a najlepsi ?taky ani nemam DDvsetko je u mna neutralne
uf..tak najkrajši aaa naj naj naj proste..to je,keď som bola na kamenolome v Benatine..je to uzasne miesto a krasnych spomienok ako moj kamarat sa staral o mna, venoval sa mi, nazbieral mi kvietinky a urobit z nej kyticku ci ked ma krmil cokoladkou
aa nakoniec, ked som sa mu bala dat pusinku..hocl ne na licka aa ked som sa zalubila v tom okamihu donho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a vlastne aj hrebeň mi vypadol kokos, ja som bola mantavá už vtedy
ale inak je toho trochu viac, na čo nezabudnem
ale tak keď pozerám, čo si napísala ty (autorka), ja nikdy nezabudnem určite na to ako som v štedrý deň odpadla v kúpeľni, aké šťastie som vtedy mala, nemocnica... a tiež aj na autonehodu... chvalabohu, vždy nado mnou niekto stál a ja som aj z dosť vážne vyzerajúcich vecí vyviazla maximálne s pár modrinami...
aa nakoniec, ked som sa mu bala dat pusinku..hocl ne na licka aa ked som sa zalubila v tom okamihu donho
aa trva to uz vyse roka