Na miliardu správ od @fr4nk1 -ho, lebo ma zabíjajú Už to treba preriediť, ale naozaj! Aj keď sú vtipné
Ale ja strašne rada odpisujem na tie mega dlhé, ovšem len ak sú od správnych ľudí A niektorí ľudia majú takú schopnosť spraviť z jedno riadkovej dvadsať riadkovú a taká sa drží teda dosť dlho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale ja strašne rada odpisujem na tie mega dlhé, ovšem len ak sú od správnych ľudí A niektorí ľudia majú takú schopnosť spraviť z jedno riadkovej dvadsať riadkovú a taká sa drží teda dosť dlho
niekedy sa mi nechce rozmýšľať nad tým, ako to rozviť ďalej ...
a fakt záleží od ľudí s ktorými píšem, niekedy ma ani 10 TS nezabije od niekoho, od druhého stačia dve a nevládzem
Najhoršie je odpísať na tie dvoj-trojslovné, ktoré len potvrdzujú čo som pred tým napísala, prípadne obsahujú iba smajlíky.
Ale už skoro nikdy nehrám "súťaž", že ktorá strana to vzdá a neodpíše, takže ak už nemám čo napísať, nenapíšem nič.
Aj tak by už tá komunikácia nikam neviedla, aspon nie na tú tému. Takže to nechám radšej tak
Moj pane ja vas prosim chcel by som sa stat vasim sluhom prosiim
blb 9. augusta 2010 o 21:42, Otvor Webku »
Vy ste pan ja to uznavam a rad by somvam sluzil vase velicenstvo a masiroval nohy vase kralovske nohy
PRESNE na TSky takéhoto typu xDD nieže by ich bolo veľa, ale keď vám príde niečo takéto, tak máte zážitok do konca života xD