no ja som sa v tejto časti mesta zatiaľ pohybovala minimálne a som verná Vinohradom, Vršoviciam, Novému mestu, trocha poznám Žižkoff, lebo tam mám muža momentálne inak trochu Holešovice a samozrejme Staré mesto mám pochodené, Dejvice budú pre mňa novinka
Bolo to viac ako som hlasovala...
Prešov, Sabinov, dedina pri Prešove, Košice, Hriňová, Želiezovce (tam si nie som ista ci rok alebo skoro rok), Prievidza
len vramci BA som zila:
podunajske biskupice (ale viac to lokalitou sedi na Vrakunu, PB su to len katastralne), karlovka, dlhace, stare mesto, ruzinov, petrzalka, raca
najlepsie: ruzinov, petrzalka
najhorsie: dlhace
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja len na dvoch
Prešov, Sabinov, dedina pri Prešove, Košice, Hriňová, Želiezovce (tam si nie som ista ci rok alebo skoro rok), Prievidza
podunajske biskupice (ale viac to lokalitou sedi na Vrakunu, PB su to len katastralne), karlovka, dlhace, stare mesto, ruzinov, petrzalka, raca
najlepsie: ruzinov, petrzalka
najhorsie: dlhace
A asi som mala aj PD zarátať, keď tu žijem..som to zle pochápala..tak potom 4 miesta!