ako kedy podľa toho na čo je chuť väčšinou je to ale praženica s celozrnným pečivom a šunkou alebo keď na sladko tak celozrnné pečivo s proteinellou alebo toasty
Ako kedy.. Doma hocičo čo práve nájdem, na intráku väčšinou pečivo so šunkou, zeleninou alebo s paštétou, alebo len jogurt/puding.
Samozrejme nesmie chýbať káva z chemexu!
Ako kedy.. keď mám čas si spravím smoothie, keď som moc hladná tak omeletu, keď sa ponáhľam tak len jablko a banán hodím do tašky a tieto biedne raňajky si dám vo vlaku, občas neranajkujem nič ale to som potom veľmi zlá celé doobedie
A cez vikendy najcastejsie ovsenu kasu miliona kombinacii, alebo biely jogurt a vlakninove musli a cerstve ovo, alebo vajicka alebo avokadove toasty. Som riadny extremista co sa porovnania tyzden/vikend tyka
keď pracujem tak mierne opečené tousty s pomazankou, bud lososovou alebo švajčiarskou s kávou..a cez voľno praženica s cibuľkou, pizzove tousty, rajčiny a káva
pravidelne polievku, pizzu alebo burger na ranajky, leftovers s dalsieho dna ak mam na to jedlo chut, alebo si urobim vegansku "prazenicu" kde dam sampiony, cuketu, paradajky.. urobim si ku tomu este opeceny chleba s avokadom a podobne ja jem kedy na co mam chut, nemam to rozdelene co striktne jem na ranajky
@exomor oprazim cibulku na trochu oleji, medzitym rozdrvim tofu na take mensie kusky, hodim to na panvicu, pridam papriku, kurkumu a lahodkove drozdie a nalejem vriaciu vodu z kanvice. Este okorenim a osolim a hotovo... 5 minut roboty Ale vcera som bola v miestnom podniku a ktomu urobili aj oprazene sampinony, velika mnamka to bola
@rapunzzel hej ja som to tak kedysi tiez robil ze som si zmiesal v miske tofu, lsd a rastlinne mlieko/sojovu smotanu a potom to vylieval, teraz vacsinou robim prve sampiony a prihadzujem co treba postupne, samozrejme kurkuma.. skus si zohnat ciernu hrubozrnnu sol a budes mat aj tu vajickovu chut ak chces
ja si do toho viem dat vsetko mozne aj cuketu aj na vrch poukladat nakrajane paradajky a posypat tymianom nachvilu prikryt len nech zmaknu a potom otvorit a minutku dve nechat pripiect zospodu
Nič. praktizujem intermittent fasting, takže počas dňa jem v osemhodinovom okne, čo bežne vyzerá tak, že o jednej si dám obed, poobede nejaký snack a do deviatej sa navečeriam.
@ssnehulienka Lebo si myslím, ze taketo typy diét maju len chvilkovy efekt...kedze sa kvazi trosku obmedzujes tak po urcitom case si budes chciet dat pauzu a konecne sa nazrat a ten chvilkovy efekt sa zas vyparí. Ale samozrejme zas kazdy to ma individualne...a hlavne telo by malo prijat urcitu gramaz zivin kazdy den.
@rapunzzel robim to uz rok a pol schudla som 10 kil. ale hlavne to nie je o tom kedy papas ale kolko a coho papas - ci das telu dostatok tukov, sacharidov, bliekovin, vlakniny, mineralov, hluposti.... takze takto papam, pomerne zdravo jem, cvicim 4-6x do tyzdna a je mi dobre.
Hlavne slané, je jedno čo, ale raňajky typu jogurt alebo lievance do mňa nikto nedostane.. a preferujem teplé raňajky, najlepšie take anglické ale vege
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
doma prazenicu (s cuketou, slaninou, hlivou..) alebo lievance
ale posledné dni sú to paprikové cestoviny a nemala by som, hrozne sa na seba hnevam, ale to je zavislost
Samozrejme nesmie chýbať káva z chemexu!
.
.
Kavu a MCT olej
Síce sú zväčša so zeleninou a mohla som zaškrtnúť tú, ale tá sa neráta, to je príloha
@kaiserchief1 preco neranajkujes?
Ale nchpm ľudí, čo pijú smútí Ako si dodrbať trávenie ľahko a rýchlo
ja si do toho viem dat vsetko mozne aj cuketu aj na vrch poukladat nakrajane paradajky a posypat tymianom nachvilu prikryt len nech zmaknu a potom otvorit a minutku dve nechat pripiect zospodu