Blava, ste tu ? ... ide o to ze som prisiel aj o tych par kamosov co som mal. Z jedneho sa vyklul sviniar a zradca a dalsi za mnou chodil len ked nemal skym ist von. Nutne teda potrebujem buď partu alebo niekoho s kym by som mohol povymetať bary alebo
"Jestvuje veľa definícií integrálu, ktoré pre rozumne správajúce sa funkcie vedú k rovnakým výsledkom. Z nich najdôležitejšie sú Riemannov integrál a Lebesgueov integrál.
Riemannov integrál navrhol Bernhard Riemann roku 1854 a išlo o prvú definíciu integrálu zodpovedajúcu dnešným pomerom. Lebesgueov integrál vytvoril Henri Lebesgue. Lebesgueov integrál a ďalšie, ešte pokročilejšie integrály, umožňujúce integrovať širšie triedy funkcií, platia pre ne silnejšie verzie mnohých tvrdení a poskytujú mnohé výhody. Patrí sem napríklad Kurzweilov integrál."
@cimrman nechceš aby som ti nejakú priniesla na podnose?? ved trošku zapoj do toho rozum načo ho vy muži máte ked už ani toto vymyslieť neviete?? alebo si nájdi profesionálnych poradcov
Čo môžeš čakať od blavy. Hemží sa to tu len samou falošou... A buď rád, že si aspoň nejakých kamošov mal. Sú ľudia, ktorí nechodia vôbec von pretože nemajú s kým a nemajú ani jediného kamoša v celej blave, a to niekoľko rokov. No skús si predstaviť tak žiť a až potom hovor o samote
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a inac toto co tu pises fakt myslis vazne ? lebo ak ano, tak by si si mal hlavu zodrat najskor asi
Riemannov integrál navrhol Bernhard Riemann roku 1854 a išlo o prvú definíciu integrálu zodpovedajúcu dnešným pomerom. Lebesgueov integrál vytvoril Henri Lebesgue. Lebesgueov integrál a ďalšie, ešte pokročilejšie integrály, umožňujúce integrovať širšie triedy funkcií, platia pre ne silnejšie verzie mnohých tvrdení a poskytujú mnohé výhody. Patrí sem napríklad Kurzweilov integrál."
tak za toto sa uznavam
.
.
.
profesionalnou poradkyňou