by ma zaujimalo naco ma opacne pohlavie panensku blanu...ved aj tak sa raz pretrhne a mnohe baby to aj boli, tak nevidim ziadny ucel...ach ta priroda...
na to aby male deti netrtkali len tak halabala a zabranila im v tom aspon nejaka bolest? to je teoria jedneho mojho kamarata, neviem ci to tak je ... alebo aby si zeny dobre rozmysleli, komu to slavnostne otvorenie venuju?
aby prijebane náboženstva mali vdaka nej istotu že dievča je panna pred svadbou..ak ak nieje aby ju mali začo potrestat...To ten ich Boh vymyslel...vidno
Panenská blána, nazývaná hymen, je pojmenována po řeckém bohovi manželství – Hymen. Není známa žádná fyziologická funkce panenské blány, ale dosáhla velké důležitosti v téměř všech společenských kulturách jako znak panenství. Avšak panenská blána může mít nejrůznější tvary a velikosti, takže vzhled panenské blány není spolehlivým vodítkem k potvrzení panenství
Panenská blana už význam žiadny nemá. Vedci a gynekologovia sa ale zhodujú v teorií, že funkciu mala... Funkcia bola viac ako prostá. Príroda ju dopriala kvôli tomu aby sa "samici" do pošvy nič nedostalo. Ničim myslime rôzne nečistoty a podobne veci. Nikto však nevie z určitosťou povedať prečo majú túto blanu iba ľudské tvori. Zistilo sa však, že postupným vyvojom človeka, ktorý neustále prebieha v malych krokoch, o túto blanu ženy pomaly ale isto prichádzajú keďže je už bezúčelná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nič proti veriacim
Panenská blána, nazývaná hymen, je pojmenována po řeckém bohovi manželství – Hymen. Není známa žádná fyziologická funkce panenské blány, ale dosáhla velké důležitosti v téměř všech společenských kulturách jako znak panenství. Avšak panenská blána může mít nejrůznější tvary a velikosti, takže vzhled panenské blány není spolehlivým vodítkem k potvrzení panenství