Ako nenormálne sa spoliehame na to, že máme telefón. V dnešnom svete to už nie je žiadna rarita. Ale aj tak. Keď prestane ísť sieť, všetci sme nervózny. Keď niekto nedvíha alebo neodzváňa alebo nepíše, sme nervózny. A načo je to všetko dobré? Prečo si pro
V pohode - nemyslím si že som závislí od mobilov - i keď aktívne používam obidvoch operátorov okrem kyslíka - ten nepotrebujem.
Síce mám v telefóne všetko čo k životu potrebujem - kalendár, poznámky, pripomienky... atď... ale radšej preferujem rozhovor z očí do očí pokiaľ ide o niečo dôležitejšie.
...mne sa to stalo včera som mal mať stretko v starom meste potreboval som zavolať prečo mešká alebo čo sa deje a mobil len sucho "sieť je preťažená" ale čo už aj také veci sa stávajú v pohode som počkal a šlo to aj bez mobilu...
Ahoj. Neznášam ten čas, keď musím čakať, že zazvoní telefón a on mi odpíše alebo aspoň prezvoní, neznášam keď sa snažím niekomu dovolať a má vypnutý telefón a ja netuším prečo, i keď to môže byť len prázdnou baterkou. A či by som vydržala bez telefónu? Je to ťažké. Keď idem do školy, treba ho mať, keby náhodou mám prísť domov neskôr aby som mohla dať mamine vedieť, keď idem von, aby mi mohla mamina zavolať ako sa mám, keď som v práci aby som mohla zavolať vedúcemu keby sa niečo pokazí. Viem si predstaviť, že ho na pár dní zavriem do zásuvky a budem sa robiť že nefunguje, ale zatiaľ nevidím nato dôvod. Aj keď je telefón obrovský žrút peňazí bol to veľmi dobrý vynález!
@4 - žrút peňazí?? Ako pre koho. V Tí-mobajle mi stačí 300 korunový kredit na tri mesiace keďže ho mám len ma prijímanie hovorov a na nič iné. A v pomaranči podobne - tiež nemám potrebu mať paušál - mám len kredit a mám ho plno a neviem čo s ním : disappointed: JA viem vybaviť čo potrebujem za pol minúty
mno tak ja a mobil to je nerozlučná dvojka...ale zato keď ho mám na nabíjačke nie je problém nechať ho doma a ísť bez neho,...niekedy je celkom dobré nechať mobil doma a vyraziť si len tak...aby ma nikto neotravoval...aby som bola len ja a popripade moji kamarati...veď vždy majú fotrovci číslo aspoň jedného a tomu môžu zavolať....
no ja a telefoon sme nerozlucna dvojka.....bez telefoonu sa nikam nepohnem hh som zavislaaak na telefone... mam pausaal nastastie..mala som kredit ale vydrzal mi dva týždne hh a ece som nemala s telefoonom probleem chvalabohu
1-2dni..nema problema..ja ho pouzivam minimalne..ale zo sebou ho musim mat neustale koli znamym...aby som bol zastihnutelny...ale stalo sa mi v polsku ze som nemal roaming/zabudol som bo som mal novu kartu/a seci mohli ist zo seckym dpce! a dobre mi to padlo! slobodaaaaaa forewer
mne staci zhruba 100 korun kreditu na mesiac, vacsinu telefonatov vybavim do 10 sekund, a mobil vyuzivam hlavne ako budik a na pripomienky. A nechybal by mi velmi, vedel by som si poradit.
Takze som protiklad tychto sleciniek a paniciek ktore telefonuju jak jebnute, nonstop vypisuju esemesky, a potom sa stazuju na to ze vela platia a su zavisle od svojej tehly
A fotit vsetky mozne picoviny tiez nemusim, ja mam dobru fotograficku pamet v hlave.
mam rada swoj mobil .. mam totiz welku rodinu rozlezenu kade tade a kopu kamaratow s kt sa widam malo .. newiem si predstawit ze by sme si nemohli wolat, smskowat .. asi by som sa zblaznila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Síce mám v telefóne všetko čo k životu potrebujem - kalendár, poznámky, pripomienky... atď... ale radšej preferujem rozhovor z očí do očí pokiaľ ide o niečo dôležitejšie.
ale teraz mam skorej take obdobie ze mobil nechcem potrebovat... a ked niekam idem
tak radsej by som ho ani netahala.. otrava jedna mobilova
2 z nich idú
Takze som protiklad tychto sleciniek a paniciek ktore telefonuju jak jebnute, nonstop vypisuju esemesky, a potom sa stazuju na to ze vela platia a su zavisle od svojej tehly
A fotit vsetky mozne picoviny tiez nemusim, ja mam dobru fotograficku pamet v hlave.