Chcela by som si kúpiť slúchadlá na pc, no neviem sa rozhodnúť, ktoré ak vôbec nejaké z týchto:TDK MP100 alebo Philips SHL3000WT. Vlastne od nich očakávam len dobrý zvuk pri pozeraní filmov. V prípade, že by boli lepšie iné, limit je 30 eur. Keďže sa do t
z vlastnej skúsenosti odporúčam tieto: » www.heureka.sk/?h%5Bfraze%5D=G...
Majú fakt super zvuk, je to v tvojej cenovej hladine a sú aj vo fialovej farbe .
Ja mam dajake obyčajné čo stáli asi 20€.. nezvyknem veľa dávať peňazí do slúchadiel, mikrofónov, webkamier a takýchto vecí keďže aj tak mam všetko radšej na reprákoch
@cupcake007 krasny zvuk? prebasovane a vysky stiahnute na minimum? to je krasky zvuk? pocula si vobec ako hraju? vela ludi si ich chvalilo...ale od par ludi co sa v hudbe vyznaju troska lepsie na ne nadavali...tak ich mam doma aby som sa presvedcil ako na tom su...je to cisty hnus..
som zvedava kolko tuto odbornikov na sluchatka aspon hra na nejaky nastroj alebo sa tak pasuju len na zaklade toho ze nepocuvaju pop a radio expres ci funko
@lowinqa to ani ja v podstate, lebo ja sa nerozhodujem podla zvuku, nemam take naroky. Staci mi stuplik a ked je to lacne, lebo mam ich rada malicke, co najmenej viditelne a nerada sa prezentujem po ulici ako pocuvajuca hudbu toboz nie ked tovyzera jak chranice usi pred chladom nebavi ma reklamovat (vzdy porusim upozornenie o spravnom pouziti, cize smola, klamat nebudem, bojim sa) takze ked sa pokazi kupim dalsie a kedze v stuplovych sa kazia vsetky tak berem najlacnejsie. Ale keby ma dakto skym mam velmi vplyvny vztah prinutil, ako ked mi tatus kupil take trapne obrovske sluchatka na vianocky (nastastie sa stratili) tak asi tie jednofarebne cierne, nech je to nenapadnejsie tie tdk mp100. Co asi tiez pre teba neni dobry nazor kedze sa pytas asi na zvuk a ani som ich nepocula.
@sapphirizing Zatiaľ všetky štuple čo som mala neizolovali zvuk takmer vôbec. Mala som jedne hovädá, ale som ich stratila v buse...so štuplami sa to nedalo porovnať aspoň nie s tými, s ktorými mám skúsenosti. Tak trošku som čakala, že aspoň niekto s nimi bude mať skúsenosti. Na tie TDK MP100 som nenašla žiadnu recenziu a na Philips SHL3000 recenzie síce sú, ale vypadajú akoby sa každú chvíľu išli rozpadnúť. Objednám si teda tie prvé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Majú fakt super zvuk, je to v tvojej cenovej hladine a sú aj vo fialovej farbe .
Dost preferovane ludmi su tieto KOss » sluchadla.heureka.sk/koss-porta-pro/...
a potom zalezi ake vlasnosti od nich pozadujes.
Co budes na nich pocuvat.
teraz mam AKG K99 za 50 a su tiez v pohode