zaujimave je ze sama som trans a niekdedy mam pocit ze si ta pletu s gaymi a pod. ale to sa da preniest ,horsie je ze som bola uz v uk a cz /znova idem / a neda mi pokoj tento fakt ako dat najavo v zamestnani a nielen doma ako som na tom,ako nebyt s
neviem ako by som ti pomohol. transeual je clovek ktory sa citi ako opacne pohlavie??? myslim. a tak proste povec to rodine. urcite ta podrzia. a ak ne tak to nie je prava rodina. tvoja mama to isto pochopi. inac ty si chlapec a citis sa ako dievca alebo naopak.
transexualita je vlastne zmena pohlavia čiže transexuál sa chce vcítiť úplne do role opačného pohlavia a vadí mu keď ho titulujú gay homosexuál lezba buzerant lebo sa cíti plnohodnotne vo svojom novom pohlaví a hľadá si heterosexuálneho partnera
čiže tu ti asi nikto neporadí takí ako ty si partnerov hľadajú fakt ťažko........
Darmo sa trápiš, povedz každému ako to je, ľudia síce budú zazerať, ale tí čo majú naozaj radi ti pomôžu, tak sa neboj ved si človek ako každý iný, nikto nie je horší alebo lepší ako ty a kto ťa chce odsudzovať, nech si najprv uprace doma.
No ja som si práve zohnal Androcur to je taký liek po ktorom už chlap nie je chlapom, lebo transsexualita sa inak ako operáciou riešiť nedá, ale na Slovensku to je des, to vám teda poviem budte radi, že sa vás to netýka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
transexualita je vlastne zmena pohlavia čiže transexuál sa chce vcítiť úplne do role opačného pohlavia a vadí mu keď ho titulujú gay homosexuál lezba buzerant lebo sa cíti plnohodnotne vo svojom novom pohlaví a hľadá si heterosexuálneho partnera
čiže tu ti asi nikto neporadí takí ako ty si partnerov hľadajú fakt ťažko........