nebala, do takeho vztahu , kde by som mala taketo pochybnosti by som nesla
navyse, nemas ani zaruku, ze ta nevymeni za mladsiu , ani ked je starsi od teba
a nemas ani zaruku , ze ta nevymeni za starsiu zbytocne zit v hentakych obavach
Moja žienka je odo mňa staršia o viac než 4 roky a myslím, že keby mala takéto pochybnosti, náš vzťah by zlyhal už dávno. Pokiaľ vzťah vytvoria dvaja dospelí ľudia, ktorí si dôverujú a tento vzťah spoločne budujú na množstve iných hodnôt, vek ostáva nepodstatný.
Pravdepodobne tam nie je vyššia pravdepodobnosť že ťa vymení ako u párov kde je muž starší. Na tvojom mieste by som sa asi radšej bála, že vám to nebude klapať, keďže môže byť menej vyzretý ako ty, ale to je už na tebe vedieť či je alebo nie je, keďže ty ho poznáš a my nie
Ale nejak je to logicky tak, že si tých vyberajú starších skôr, čo mi vysvetľuje aj zvýšený záujem o mňa, že mi dokonca aj samé niektoré napíšu. Mňa to len teší, inokedy sa to takto nestávalo a ráno tiež nejaká neznáma baba si ma chcela pridať medzi priateľov na fb, pritom ja ju ani vôbec nepoznám.
Presne to mi raz napadlo, keď som mala o 4 roky mladšieho. Ale to mi napadlo asi po 2 rokoch vzťahu. Ale nie, že ma vymení v tej dobe, ale že možno o pár rokov. A nerozišli sme sa nakoniec pre vek.
Neviem, teraz mám o 5 rokov staršieho, pri ňom mi zas napadlo, či ma nevymení za staršiu, lebo ja som dosť pojašená na svoj vek, takže tým ten rozdiel medzi nami akoby ešte narástol. Ale pri ňom mi to napadlo nahlas a zo žartu.
Inak, frajerov bratranec (28) mal o 11 alebo 12 rokov staršiu a v pohode. Vôbec si iné nevšímal. Dosť dlho boli spolu a nenechal ju pre mladšiu, ale bola to dosť krava, čo sa neskôr ukázalo.
Takžeeeee ... na veku nezáleží.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
navyse, nemas ani zaruku, ze ta nevymeni za mladsiu , ani ked je starsi od teba
a nemas ani zaruku , ze ta nevymeni za starsiu zbytocne zit v hentakych obavach
Neviem, teraz mám o 5 rokov staršieho, pri ňom mi zas napadlo, či ma nevymení za staršiu, lebo ja som dosť pojašená na svoj vek, takže tým ten rozdiel medzi nami akoby ešte narástol. Ale pri ňom mi to napadlo nahlas a zo žartu.
Inak, frajerov bratranec (28) mal o 11 alebo 12 rokov staršiu a v pohode. Vôbec si iné nevšímal. Dosť dlho boli spolu a nenechal ju pre mladšiu, ale bola to dosť krava, čo sa neskôr ukázalo.
Takžeeeee ... na veku nezáleží.