posledný polrok som bola dvakrát šialene hlúpo na niekoho namotaná, a tí dvaja sú farbou vlasou, očí, účesom, dokonca aj stavbou tela a asi takmer všetkým úplne protikladní.
najviac sa mi paci blond/hnede vlasy + hnede oci, svetle oci nemam rada, ale nemusim ani tie prilis 'tmave typy' (tmave vlasy, tmave oci, tmavsia plet)
to je taká kravina toto.....to sa mi má páčiť len ten chlap čo spĺňa jednu z kombinácií, pričom môže byť akokoľvek škaredý? Ale tak keď už, tak čierne vlasy a oči je jedno...najlepšie čo najtmavšie.....a bledá pleť samozrejme
Farba očí a vlasov v realite nezohráva takmer žiadnu úlohu pri tom, či si ho žena všimne alebo nie. Žena veľakrát povie "modrooký blonďáčik je môj typ, s takým by som si dala povedať..." ale to vôbec nie je pravda...omnoho dôležitejšie sú celkové črty tváre, ďalej povedzme typ účesu alebo spôsob ako má vlasy upravené (nie ich farba) , celková postava (či je štíhly, tučný, vypracovaný atď...) čiže tak...farba očí a vlasov nie je ani zďaleka prvoradým a prioritným kritériom u žien pri výbere partnera...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
posledný polrok som bola dvakrát šialene hlúpo na niekoho namotaná, a tí dvaja sú farbou vlasou, očí, účesom, dokonca aj stavbou tela a asi takmer všetkým úplne protikladní.
inak tiež sa pýtam to čo v @4
Konečne som na vrchole
Ale bud poteseny, my ostatni sme sa ani nedostali to zrebovania
Mam hnedy paces (v lete blondavy) a modrozelene oci, takze som uplne neidealny typ chlapa...
Ty si urcite rad, ze ta stvoritel obdaroval tak idealnymi vlastnostami
K veci... mám v prdeli proste musí preskočiť iskra, musí mať niečo čo ma bude priťahovať
Napriklad knir? :3
ale vsetko ma nieco do seba, pokial je ten chlap pekny tak na farbe vlasov/oci az tk nezalezi
to som chcela napísať!