Ale každý, kto ma pozná, vie, že ak by Annie Lennox bola mladšia, bola aspoň sčasti na ženské a vyskytovala sa niekde na okolí, tak sme už dávno frajerky
Z mužov určite Kaulitzovci... Tí boli vždy veľmi hot Nie nejakí homelessaci ako tu spomínaný Post Malone a podobní škréti z Pána Prsteňov Akutálna foto:
A z tých viac chlapských mužov je podľa mňa pekný napr. M. Shadows (Matthew Charles Sanders z Avenged Sevenfould)... Určite by sa ich našlo ale viac
A speváčok je žiaľ oveľa viac pekných ako spevákov
zo spevacok ma halsey najkrajsie nohy
a velmi sa mi pacili oci, ake mal lil peep..
ale najpritazlivejsi su pre mna ludia v maskach - slipknot, ghost, HU........
Áno, Hayley Williams je pekná ...na ňu som aj zabudol.. ...a Sabrinine eroticko vykúkajúce bradavky z tých jej tesných bielych bikín, ktoré jej stále len chceli padať, mali dlhodobo svoje čaro u mužského osadenstva ako aj u mňa
Ville Valo (HIM)
Chris Harms (Lord of the Lost)
Rob Vitacca, Christopher Schmid, Julian Larre (Lacrimas Profundere)
Tobias Sammet (Avantasia)
Tomi Joutsen (Amorphis)
Z našich Ďurinda a Habera, jednoznačne.
Zo žien určite Cristina Scabbia, Floor Jansen a Simone Simons.
Marcia Richards (the Skints); Mimi Telmo (We Ride); Simone Simons (Epica); Aimee Allen (the Interrupters); Jen „Hellcat“ Blackwood, Sarah „Sin“ Blackwood a Kenda „Twisted“ Legaspi (the Creepshow); Heidi Shepherd a Carla Harvey (Butcher Babies)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Post Malone
Asap Rocky
Harry Styles
Juraj Benetin
Ale každý, kto ma pozná, vie, že ak by Annie Lennox bola mladšia, bola aspoň sčasti na ženské a vyskytovala sa niekde na okolí, tak sme už dávno frajerky
A Dave Gagan.
A Niklas Kvarforth, samozrejme
A z tých viac chlapských mužov je podľa mňa pekný napr. M. Shadows (Matthew Charles Sanders z Avenged Sevenfould)... Určite by sa ich našlo ale viac
A speváčok je žiaľ oveľa viac pekných ako spevákov
a velmi sa mi pacili oci, ake mal lil peep..
ale najpritazlivejsi su pre mna ludia v maskach - slipknot, ghost, HU........
Chris Harms (Lord of the Lost)
Rob Vitacca, Christopher Schmid, Julian Larre (Lacrimas Profundere)
Tobias Sammet (Avantasia)
Tomi Joutsen (Amorphis)
Z našich Ďurinda a Habera, jednoznačne.
Zo žien určite Cristina Scabbia, Floor Jansen a Simone Simons.
Ale chlap mi ozaj nenapadne žiadny.
Speváčky: Beyoncè, Doja Cat
A isto je ich všetkých oveľa viac, ale just si teraz nespomeniem