@grietusha nevravím číňany priamo od číňana. ale môžem povedať z vlastnej skúsenosti, conversy som mala dvoje, obidvoje sa rozpadli po relatívne krátkej dobe a to som sa o ne starala (lebo som bola rada že ich mám), asi tak 3 mesiace mi vydržali a číny z deichmanu napríklad som nosila dve letá. a ešte prežili aj telesnú
@sabnacke no vidíš, so mnou moje converse odskákali 10 festivalov, niekoľko koncertov, odstopovala som v nich celé francúzsko a škandináviu, chodila som v nich na túry, preliezala ostnaté ploty a vydržali 4 roky.
okrem toho z obchodného hľadiska odmietam podporovať značky, ktoré sa priživujú na úspešnom dizajne converse.
na trhu je strasne vela fejkov-takmer na nerozoznanie-preto sa vela ludom zda, ze sa im rychlo rozpadnu..sama som mala dvoje take aa rozpadli sa fakt asi po 3 mesiacoch chodenia..ale originalysu originaly..jedny mi drzia uz 3ti rok, festivaly koncerty vsetko pobehane aa sluzia mi dodnes aa druhe som si teraz kupila originaly lebo som sa do nich zalubila na prvy pohlad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A tu ich mám aj na sebe (nie sú vždy také špinavé )
v každom prípade moje double tongue, potom moje žlté, čo mi ukradli a tie biele, čo nie sú chuck taylor style, ale mega dobre sa v nich chodí.
a k tým čiernym nejaké zaujimavé šnúrky...
Nie sú to síce moje... ale mám ešte aj také isté ružové šnúrky
toto sú moje, nie sú to conversy ale mám ich rada
alebo klasické čierne
okrem toho z obchodného hľadiska odmietam podporovať značky, ktoré sa priživujú na úspešnom dizajne converse.
s takýmito šnúrkami
a sú to najkrajšie conversy na svete
no nie, možno nie sú najkrajšie...to sú asi jednoduché čierne/šedé (minimálne sú praktickejšie)
ale mám ich rada a páči sa mi, že nemajú čiernu čiaru nad tou bočnou bielou gumou.
no niesu krasne ?