ja som mal jeden acer 4roky a teraz ho este rodicia pouzivaju a ma 8rokou a stale ide takze disappointed:jedine co zatial odislo a to bol chladic, ale zas ked som ho mal 4roky pusteny 24/7)
A teraz uz mam dalsi Acer cca 4roky a ide bez problemou a tiez ho mam pusteny permanentne.
@teodor mala som acer.. asi rok išiel v pohode, potom sa mu pokazilo všetko, čo sa dalo. babka si tiež kupila acer, po pol roku bol uplne na piču. možno ma niekto s acerom dobre skusenosti, ale ja nie
mal som v živote tri booky, prvý bol staručký Dell, v dobe keď ešte robili kvaliťácke stroje, a to bola šialená mašinka, pentium 300 a ťahalo XPčka.
potom prvé HPčko, potom druhé.
NIKDY som s nimi nemal žiadne problémy, a VŽDY som od všetkých ostatných počúval pindy na všetky ostatné značky, aké problémy robia, ako blbnú, ako sa spomaľujú, atď atď.
a hneď na druhom mieste Lenovo, to uznávam odkedy som ho používal v práci, vcelku pohodové strojčeky, ale aj tak, ten čo som mal začal blbnúť asi týždeň po tom čo bol nový, síce len tak nenápadne, veci ktoré sa dajú ignorovať, ale aj tak...
Asus som zamietol,ten som mal a už určite nie. Bud Acer travelmatte alebo lenovo. Skôr so zvedavý na ten nový op.systém Windows 8 ktorý je dosť už rozšírený...
@midnight HP na prve miesto? myslis najviac poruchove vsak? nepoznal som cloveka ktoremu by sa nepokazil HP do pol roka.... dajme tomu ked to boli chybove kusy, ale niekolko ludom a kazdemu to iste?..
A napriklad acer co mam a aj niektory ludia co poznam tak nikto nemal problem. A to mam doma aj jeden 8rocny acer ktory sa stale pouziva.
@midnight ako som napisal v @23 ... mozno akurat ty si narazil len na chybny kus co mal acer alebo neviem. ako je tam pisane momentalne pouzivam cca4rocny acer a pusteny permanentne a funguje stale a to som ho aj dost casto nosil vsade dva roky z toho....
teda ten 8rocny ma taky pol milimetrovy pasik na displeji co mi niekolko krat padol a narabal som s nim velmi zle ale vobec to neprekaza.
Vajca aj meky su sakra predrazene, HP ide dolu vodou uz podstatne dlhu dobu, acery a asusy su strasne chybove, samsungy jak by dal, toshiby a lenova tiez nesedia kazdemu,... Nuz zrejme si nevyberies...
neviem, nevyznám sa do toho, ale príde mi vtipné, že moje štvorročná hápé Hildegarda štartuje oveľa rýchlejšie ako pracovné lenovo, ktorému som ešte nedala meno (nejaké návrhy?)
NIe je najlepšia či najhoršia značka, podľa mňa každá má plusy a mínusy
ja mám svoj asus druhý rok a funguje bezproblémovo zatiaľ
Toshiba po roku aj niečo sestre odišla
Ocko má to sony vaio a je super, máš tam hore takú špeci blanku na ikonky
najlepší však, čo sme doma mali a máme, je PackardBell, ktorý ma najlepšiu grafickú kartu zo všetkých, čo sme doma mali Ale odišla karta po bratovom hernom zápale No zase funguje ako nový
@77hanes77 Neviem ti povedať, len viem že ho mám cca 4-5 r a je to fajn notebook.(link naň nižšie) Spadol mi mrte krát, obliaty bol mrte krát, mám ho položený na matraci ,pustený je 24/7 tretí rok a nič mu nie je. Má " diaľkové ovládanie " čo je pre mňa fajn vec, som spokojná.
@laurikaaa Na to, že je to Pavillion, najhoršia a najprehrievanješia rada od HP , tak ty máš výnimočne dobrý kus Máš šťastie
Opravoval som a videl už všeliaké Pavilliony DV5, DV6 aj jeden DV7 a všetky sa prehrievali ... a dv5 (neviem presne typ) na ňom odchádzala stále grafika (chip od Nvidie)
Je to jedno aj tak sp všetky ntb nastavené na 2 roky a potom sa ti dokazí...mne Lenovo fungovalo krásne...až mesiac pred zárukou totálne prdol (čo som mala šťastie, že to bolo ešte počas záruky) a teraz funguj tiež dobre, ale už sa bojím, že to pôjde dole vodou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
zalezi od ceny a poziadaviek.
» www.pcforum.sk/notebooky-a-net...
Inak priateľ robil v pc servise rok a za celý rok tam nikdy nemali dell, možno na tom niečo bude
HP
acer? nikdy už .
inak za dva roky sa môjmu lenovo stihla pokaziť klávesnica a chladenie, takže 2x oprava a to s ním zaobchádzam jemne
A teraz uz mam dalsi Acer cca 4roky a ide bez problemou a tiez ho mam pusteny permanentne.
Takze u mna je jednoznacne znacka Acer
HP.
mal som v živote tri booky, prvý bol staručký Dell, v dobe keď ešte robili kvaliťácke stroje, a to bola šialená mašinka, pentium 300 a ťahalo XPčka.
potom prvé HPčko, potom druhé.
NIKDY som s nimi nemal žiadne problémy, a VŽDY som od všetkých ostatných počúval pindy na všetky ostatné značky, aké problémy robia, ako blbnú, ako sa spomaľujú, atď atď.
a hneď na druhom mieste Lenovo, to uznávam odkedy som ho používal v práci, vcelku pohodové strojčeky, ale aj tak, ten čo som mal začal blbnúť asi týždeň po tom čo bol nový, síce len tak nenápadne, veci ktoré sa dajú ignorovať, ale aj tak...
keby som mal spraviť kompletný rebríček:
1. HP
2. lenovo
-------------relatívne výrazný skok v kvalite
3. toshiba
4. acer
5. asus
(s MSIčkami skúsenosti nemám, ale nie sú mi sympatické, mám pocit že skôr hrajú na cool image, než na to že by za niečo stáli)
"chybove kusy su pri kazdej znacke"
samozrejme, ale takáto otázka je o tom, že "kde je najmenšia koncentrácia chybových kusov?"
lebo napríklad som mnohokrát o aceroch/asusoch počul, že chybový kus, vyreklamovaný, vymenený... ďalším chybovým kusom.
No a brat má tiež toshibu, ale výkonnejší a ten mu frčí odkedy ho kúpil doteraz približne na rovnako, pritom sa oň nejak extra nestará.
+sestrin acer občas len tak nejde zapnúť, starej mame občas zapnúť ide, len na ňom nič nejde robiť...sme nejako acerovo založení, či čo to...
ber najlepsie asus, toshiba alebo ked budes musiet lenovo
A napriklad acer co mam a aj niektory ludia co poznam tak nikto nemal problem. A to mam doma aj jeden 8rocny acer ktory sa stale pouziva.
jedno to HPčko má... 6 a pol roka, stále bezproblémovo funguje, okrem toho že má do polovice zlomený kryt displeja.
druhé má... asi dva roky, od začiatku až doteraz bezproblémovo funguje.
teda ten 8rocny ma taky pol milimetrovy pasik na displeji co mi niekolko krat padol a narabal som s nim velmi zle ale vobec to neprekaza.
ja mám svoj asus druhý rok a funguje bezproblémovo zatiaľ
Toshiba po roku aj niečo sestre odišla
Ocko má to sony vaio a je super, máš tam hore takú špeci blanku na ikonky
najlepší však, čo sme doma mali a máme, je PackardBell, ktorý ma najlepšiu grafickú kartu zo všetkých, čo sme doma mali Ale odišla karta po bratovom hernom zápale No zase funguje ako nový
» www.notebookhp.sk/Notebook-HP-Pav...
Opravoval som a videl už všeliaké Pavilliony DV5, DV6 aj jeden DV7 a všetky sa prehrievali ... a dv5 (neviem presne typ) na ňom odchádzala stále grafika (chip od Nvidie)
Toshiba (do pohody funguje 4 roky)
akurat vyplieskane baterky, takze musia byt na zdroji. ale inak spokojnost
A to moja zodpovednosť k nemu je fakt strašná
Vždy je to o náhode