nevšimol som si že chceš wifi takže ten mobil čo som postol vyššie potom neber do úvahy. Inak mám mobil za 180 € kde je wifi a pokiaľ nechodíš na stránky robené pre mobilné telefóny tak tieto slabšie mobily
majú čo robiť aby stíhali načítavať a niekedy sa mi stane že mi stránku ani nenačíta alebo vypne prehliadač s hláškou not enough memory...
Mal som možnosť browsovať na Galaxy S1,S2,S3, a tam už je to úplne o niečom inom
www.mojandroid.sk/android-telefony/zte-u950-smartfon-so-stvorjadrovym-procesorom-za-160?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=zte-u950-smartfon-so-stvorjadrovym-procesorom-za-160 celkom ma to dneska zaujalo
HTC Wildfire S , Bral som ho pred 2 týždňami od ruky za 80eur ako nový ešte vyše roka záruka kedže mi už skapínala 5800ka a potrebujem aplikáciu pre Symbian ku športu .......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja ju mám a páči sa mi
majú čo robiť aby stíhali načítavať a niekedy sa mi stane že mi stránku ani nenačíta alebo vypne prehliadač s hláškou not enough memory...
Mal som možnosť browsovať na Galaxy S1,S2,S3, a tam už je to úplne o niečom inom