Kto patri medzi vasich najoblubenejsich birdzakov? S kym si radi popisete, s kym dobre vychadzate, proste si dobre rozumiete... a mozete napisat aj tych, ktorych moc nemusite
ja už neviem, odkedy sa to tu prerobilo na novú verziu, tak sem veľmi nechodím a strácam prehľad o tom, kto sa tu pohybuje a ako kto s kým vychádza...spoznala som tu dosť veľa ľudí, väčšina síce už to tu nenavštevuje, ale so všetkými dobre vychádzam, nikoho som si tu nejak extra neznepriatelila (alebo o tom aspoň neviem), takže som spokojná
moji oblubeni su dančk, tomasko, patko, misko, aj lucku mam rada, denix je zlata, blackrisq je vtipny, greyness je v pohoooo a tak ved no ! a ani jedneho netagnem akoze taky hlavolam
tých pár ľudí, s kt. si píšem mám rada. Potom platonicky tie ženy, ktoré donekonečna obľubujem pod fotkami a ďalej ľudí, ktorí vedia mimo hejtovania pridať aj nejaký rozumný príspevok/koment na túto stránku... a chýba tu obliviate!
fuuuuuuuuuuu
asi sa stotožňujem s @2 aj keď sem stále chodím, ale spoznala som tu fakt super ľudí a nejdem to nejako kastovať alebo čo, mám rada všetkých, okrem bianci, ale to asi vie každý
a karol ma tiež nasral, a zhodla som sa dnes s kamoškou že je vrcholne nesympatický, takže tak
@shiki čitam že Shiki ťa tagla vo fóre "Najobľúbenejší birdzáci" ta taky potešený som bol že som niekoho obľúbený birdzák a nakoniec dačo úplne iné :'D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
a neznasam to decko , co kazdemu nadava
@soltyky Teraz neviem či ja alebo "sexygirl"
s nikym nepisem ale blogy, statusy a fotky. respektive nazory.
Prirodzene.
Ostatní by tiež mali vedieť.
nedokážem sa hnevať a viem odpúšťať... :-S
asi sa stotožňujem s @2 aj keď sem stále chodím, ale spoznala som tu fakt super ľudí a nejdem to nejako kastovať alebo čo, mám rada všetkých, okrem bianci, ale to asi vie každý
a karol ma tiež nasral, a zhodla som sa dnes s kamoškou že je vrcholne nesympatický, takže tak
Ale top priečku u mňa jednoznačne zastáva @nats
@n0win0u casto riadne bije, inteligentny humor ja rad, tak ako aj napr. @luxie
chcel som zadat aj ze @mia246 ale po jej komente ma to preslo jak psa motor
@soltyky aj mi ta mame radi!
a mam rada aj @bonita a jej dávku inšpirácie
a myslím, že by bolo pokrytecké kebyže nespomeniem aj tento nick hm... @shroomy