nemam film, ktoreho dej by ma vystrasil.. povedzme ale, ze je zopar filmovych "postav", ktore by som nechcela v noci stretnut pri posteli a vacsinou im aj pripisujem zvuky, ktore sa ozyvaju z tmy
tak napr. vec je jediný horor ktorý ma vedel znechutiť - vtom v dobrom hororovom slova zmysle
potom sa mi páčili staršie klasiky ako votrelec, osvietenie, misery a tak.
kruh a tí druhí mali super atmosféru, hmla
inak aj tie zombie sú super niektore 28 dní potom, rec pri tých sa aj bojím
veľa je toho, ale ak by som tu napísal zoznam niekto by ma mohol obviniť z toho že som tie filmy nevidel pretože som išiel zaradom s hodnotením na čsfd
Mám rád votrelcov - najmä jednotku a toho od Jeuneta. Ďalej je veľmi dobrý Faunov labyrint - to je také na hrane, ale skôr je to fantasy. Skvelý je aj film The Others a tiež aj SAW 1 (iba jednotka!!). No a veľmi sa teším na The Conjuring, ktorý už teraz pozbieral slušné hodnotenia na ČSFD.
problem na hororoch je u mna ten, ze ked som sa po par filmoch prestala bat, uz to strati ten efekt.. pamatam jak som sa kedysi isla posrat od strachu z freddyho krugera a teraz si mozem o tretej rano, sama doma, pustit sinister a ani to so mnou nepohne
jedine co este vo mne vyvola nejaku emociu su pre mna filmy jako exorcista a pod., to su lahodky
@etelnair hej len ten sinister je o cosi viac uveritelny (zo zaciatku), taka pomaly sa vtierajuca atmosfera ze skor sa zlaknes... pri exorcistovi tam cakam od zaciatku ze budu vrieskat a zvijat sa jak jebnuti
mimochodom milovnici hororov, vie mi niekto povedat ako sa vola film v ktorom, pokial si pamatam sa utopilo nejake dievca (? aspon myslim ze dievca), bolo tam nieco s mobilom na ktory nieco natocila (ani tym si niesom ista) a este si pamatam scenu kde jej rodicia (myslim) isli niekde autom a potom dost dlhu cestu cuvali (to je cast filmu kt. si pamatam najjasnejsie
zda sa mi ze sa potom aj zjavovala na nejakych fotkach alebo na kamere
Ako decko som nezvladol hruh, ked sa mi na linuxe vypol player ked to skarede stvorenie vychadzalo z telky. Odvtedy som sa to uz nikdy neodvazil zapnut, ale teraz uz so mnou horory moc nerobia, takze skusim aj ked velke sance tomu nedavam. To iste som zazil aj s exorcistom. Pozrel som si ako decko kusok, zosral som sa, dal som si pauzu a asi 2 roky dozadu som si to pozrel cele a skoro som sa unudil k smrti. S odstupom casu si uvedomujem, ze som este nevidel kvalitny horor..
Btw neviete ako sa vola ducharina, kde na konci hlavna postava sedi v autobuse a niekam sa vezie, pozrie sa von oknom a nieco na nu vyskoci? Vraj je to najlepsie psycho ake kedy bolo natocene.
@poke veru mal a nasypem ti aj 20xkrát .. a ešte btw tip na niečo,najobľúbenejšie niečo sa nepozerá podľa hodnotenia na csfd ..tak máš dávku aj na dnes aby si bol spokojný
@barky tak ked som bol maly, posral som sa z toho aj ja mna mamin brat v detstve mucil horrormi odmalicka. Furt som s nim musel pozerat poltergeista, exorcistov a plno tych starych horrorov. Mozno aj preto ma to dnes uz nudi
@barky jj, traumatizovat male decko duchmi, satanmi, priserami, mimozemstanmi atd a potom ho strasit, ze ho v noci daco pride uniest/zabit je na nezaplatenie
kruh...najlepší horor to nie je ale bol to prvý čo som videla s bratom, mala som 12...on že nie,nie nie je to strašidelné:/...a asi týžden potom som musela spať s lampičkou možno aj dlhšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
potom sa mi páčili staršie klasiky ako votrelec, osvietenie, misery a tak.
kruh a tí druhí mali super atmosféru, hmla
inak aj tie zombie sú super niektore 28 dní potom, rec pri tých sa aj bojím
veľa je toho, ale ak by som tu napísal zoznam niekto by ma mohol obviniť z toho že som tie filmy nevidel pretože som išiel zaradom s hodnotením na čsfd
a za mna Silent Hill
@8 nechaj ho, ranena dusicka
aj mlčanie jahniatok, kniha bola fajn
frankenstein stokrát lepší ako dracula
osobne najviac nenávidím psycho horory, resp,najviac sa ich bojím, prípadne tie based on real story.
aj keď niekedy sú horšie dobré thrillery ako nejaký horor.
a mlčanie jahniat nie je horor ten film to je taký fascinujúci thriller akurát tak
jedine co este vo mne vyvola nejaku emociu su pre mna filmy jako exorcista a pod., to su lahodky
zda sa mi ze sa potom aj zjavovala na nejakych fotkach alebo na kamere
@myschka shutter? inak ani neviem či je to kópia alebo čo je vlastne kópia lebo nejak veľa filmov je s podobným dejom
alebo to môže byť zmeškaný hovor
Btw neviete ako sa vola ducharina, kde na konci hlavna postava sedi v autobuse a niekam sa vezie, pozrie sa von oknom a nieco na nu vyskoci? Vraj je to najlepsie psycho ake kedy bolo natocene.
@sugy1 to si ešte nevidel grave encounters 2
pozrel som si to asi 2x a v oboch pripadoch to bola nuda. v tom druhom som uz len cakal, kedy sa to konecne skonci
resp kúsok, vypol som to
ja som to prvykrát videl ked som mal asi desať niekedy v noci a uplne som sa posral z toho
strýco musí byť správny týpek
a hej, podľa mňa je Exorcista dosť dobrý film. Klasika proste