často tu boli akési pokusy zostaviť takúto anketu, tak aj ja som dala výber, podľa mňa sú tu fakt 10 najpopulárnejší...nevyberala som podľa sympatií, ale podľa toho, kto asi naozaj najznámejším môže byť!!!
@lilu je urcite najkvalitnejsia a najinteligentnejsia podla mna co sa tyka osobnostnej stranky... a citam hlavne blogy takze mne je najsympatickejsia... a inak este niekto by to mohol zabit dalsou podobnou diskusiou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
CHOĎTE UŽ DOPIČE S TÝMITO ANKETAMI.
Ďakujem.
Lebo toho poznajú skoro všetci,aj tí, čo tu nie sú až tak aktívny a nečítajú diskusie, blogy.
Napríklad taká @lilu je možno jedna z najznámejších blogerov, ale tí, čo nečítajú blogy ju asi ťažko poznajú.
áno
ale ja som tu takú diskusiu mala už pred asi 5 mesiacmi, a vtedy neboli pozitívne ohlasy
staré remeslo je staré remeslo...kapieren???
ona je už zázrak ...dosť známa
je to trápne
@iluzia je tiež niektorá z tých očíslovaných Lucií?
clovek sa snazi.. a nejaka lucia v jednej a kruta neviem co v druhej ho predbeihaju..
co to ma byt ?
@mayo ale nezahovaraj ved si aktivny aj ked nic nepises nieco ako chuck norris...
@iluzia dakujem..
ale prosim s I lebo to evokujem, ze sme vsetci baby a neviem ako mayo, wewo a hajzelodkosti, ale ja uz par rokov nie som