ja som zistila,že skoro každú knihu čo čítam,je aj film...a ktorej film ešte nie je,chystajú sa ho natočiť...štve ma to!prečo niečo nemôže ostať len knihou?prečo si ten obraz nemože kazdý človek vytvoriť len v hlave?načo film?!
Citat knihu po filme je zbytocne .. to si rovno mozeme pozriet film znova lebo nasa predstanlivost je uz fest ovplyvnena ...
Napriklad ked som citala HP tak som neskutocne nadavala na film .. v knihe to bolo podrobnejsie napisane, a vofilme polku veci vynechali alebo len tak letmo spomenuli ..
Snažím sa najskôr knihu, potom film. Jediné, kedy som tak nespravila, bolo pri filme The Silence of the Lambs, pretože som tú knihu nevedela nikde zohnať.
vacsinou to vyslo tak ze som najprv videl film ale nikdy to nebol zamer ale potom to ma nevyhodu ze si tie postavy predstavujem tak ako som ich videl vo filme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a jedine, co som najprv precitala knihu bol harry potter.. inak som nikdy o nejakom znamejsom filme nepocula predtym o knihe..
a potom nadávam na film
Napriklad ked som citala HP tak som neskutocne nadavala na film .. v knihe to bolo podrobnejsie napisane, a vofilme polku veci vynechali alebo len tak letmo spomenuli ..
Som sa mi zdá, najprv videla film a potom knihu. Pri prvej časti.
To bolo dobré, že som si to potom vedela presne predstaviť.
A pri dvojke...
Som najprv čítala, knihu a potom videla film.
To bolo tiež v pohode, pretože som si to predstavovala podľa seba