ja som sa nevedel rozhodnúť medzi forte , nicolkou a majuskou ale možno je to foto ale tie oči úplne že wau! tak kto chce nech sa pozrie vyššie ako som hlasoval zavažila aj schopnosť navariť ostrokyslú
to si dojebal,lebo jessiqa ma ovela lepsie fotky,a tu » www.birdz.sk/webka/jessiqa/a... mate cely album,urobte si nazor neviem si predstavit krajsiu osobu ako to dievca,ona je snad dokonala na 120%
Keďže ani jednu nepoznám dobre a dôverne, tak som vyberala len na základe vzhľadu a vyhrala jednoznačne @forte ... dievča, máš v sebe niečo také........ tajomné a divoké
1. @forte má moc hranatý fejs a celkovo nesympatická
2. @klaudiqaaa umelohmotná barbie s duckface.. akurát ten psík je zlatý
3. @majusssska vyzerá jak chlap ešte aj košelu má takú, chýba mi na nej niečo ženského
4. @nicolkaa to už áno, je naozaj krásna, ženská, pekné oči, oblečenie
5. @cicatrix síce tá fotka je otrasne zretušovaná, ale hodnotí sa tu výzor, nie fotka, takže taá baba je pekná, perfektný make up aj oblečenie aj s @nicolkaa sú moje favoritky, neviem sa rozhonúť za ktorú hlasovať
6. @jessiqa má moc malé oči a ešte k tomu zle namaľovanú linku a divnú ofinu
7. @hoperpohroma má taký teenagerský štýl, čo sa mi nepáči a ešte k tomu tunel, blee...inak do tvári je celkom pekná, ale aj tak nemá na nikolu a tú blondínku pod nikou
som tu nová, tak neviem posúdiť, či sú tu aj krajšie či nie, ale niektoré tu podľa mňa nemali byť vôbec zahrnuté...
@pypo sorry, ale na tej fotke je 0% retuse. na birdzi mam akurat tak 3 retusovane fotky a zvysne som dala prec, lebo ludom sa moja retus nepacila a nadavali na to. tak nabuduce skus nehodnotit fotky podla svojich dojmov a nezhadzovat ludi.
@indiemichelle lovebass sú ale dve holky tak ktorá teraz?
@pypo z jednej foto si dosť scestne odsúdila forte aj majussssku podla mna ale peknú kritiku si vysypala ak by som podla nej mal hodnoti teba ak je vobec ta fotka tvoja tak si "jebačka" jak fras
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
forte
klaudiqaaa
majusssska
nicolkaa
cicatrix
jessiqa
hoperpohroma
ale aj tu sú pekné... len sa neviem rozhodnúť.
a vlastne, ešte mi tu ich pár chýba.
hlavne @mielikki
dajme tomu ze na tej starej fotke som pekna bola
mate cely album,urobte si nazor neviem si predstavit krajsiu osobu ako to dievca,ona je snad dokonala na 120%
2. @klaudiqaaa umelohmotná barbie s duckface.. akurát ten psík je zlatý
3. @majusssska vyzerá jak chlap ešte aj košelu má takú, chýba mi na nej niečo ženského
4. @nicolkaa to už áno, je naozaj krásna, ženská, pekné oči, oblečenie
5. @cicatrix síce tá fotka je otrasne zretušovaná, ale hodnotí sa tu výzor, nie fotka, takže taá baba je pekná, perfektný make up aj oblečenie aj s @nicolkaa sú moje favoritky, neviem sa rozhonúť za ktorú hlasovať
6. @jessiqa má moc malé oči a ešte k tomu zle namaľovanú linku a divnú ofinu
7. @hoperpohroma má taký teenagerský štýl, čo sa mi nepáči a ešte k tomu tunel, blee...inak do tvári je celkom pekná, ale aj tak nemá na nikolu a tú blondínku pod nikou
som tu nová, tak neviem posúdiť, či sú tu aj krajšie či nie, ale niektoré tu podľa mňa nemali byť vôbec zahrnuté...
k teme, no ja si asi nevyberiem radsej, lebo podla mna je tu jedna baba niekde schovana, z ktorej by ma nacisto porazilo, keby som ju nasiel
a tusim aj viem kto to je ..
@pypo z jednej foto si dosť scestne odsúdila forte aj majussssku podla mna ale peknú kritiku si vysypala ak by som podla nej mal hodnoti teba ak je vobec ta fotka tvoja tak si "jebačka" jak fras
inač aj ja viem kto to je .... tá sku*vena namyslená klaudiqaaa, že jo ?
a kde je Miss Brzd 2011 ?
» www.birdz.sk/diskusie/malapo...