keď som si kúpila taaak krásne botičky... bohužiaľ som zistila že sa v nich nedá chodiť až v meste kde som sa zosypala na malinkých kamienkoch.... zvyšok cesty domov som išla bosá..
1. po oslave 21ky som prisiel domov na srot a v snahe sa rychlo dostat do pyzama a do postele som si vyzliekol tricko a NARAZ som si zacal stahovat rifle+trencle a zasekol som sa na clenkoch kde mi to zneprijemnili ponozky...nasledovala strata rovnovahy, chytil som sa stolicky na kolieskach, ktora so mnou usla a strasne som rachol do radiatora...dvihol som sa...strata rovnovahy c.2 (v smere dozadu) a potkol som sa o rebrik a padol na zem "na Jezisa" (rozpazene ruky)...ked som otvoril oci, tak nadomnou stala maminka a strasne sa smiala.. rekapitulacia - uplne nahy, s riflami na clenkoch, stala nadomnou mama a na bruchu som mal centrofixou nakreslenu s textom "Vsetko najlepsie ty k tvojej 21ke"..
2. ked som prisiel domov naliaty (opat raz nahodou), lahol som si do postele..prebudil som sa, ze sa idem vycikat, otvoril som dvere z izby a hodilo ma naspat do izby, tak som automaticky zavrel dvere, natocil som si kreslo (vyssie spominana svina na kolieckach) a kralovsky somsi ochcal kreslo aj s vecami a spokojne som si lahol....az rano ked som sa prebral a posadil na to pochcane kreslo tak som si uvedomil co sa stalo...
a tch zazitkov je kopa.. len to by tu bolo na dlho.. v pripade zaujmu mozem este nejake doplnit
@ladylolita ked som mal asi 15 tak som bol u kamosa a cosi sme blbi...tak som schmatol jeho plysovu ovecku a zacal som ju surovo zozadu "nakladat" a strasne som sa rehotal no len som si nevsimol ze medzi dverami stoji jeho mama a neveriacky na mna pozera
potom take trapasy typu ze "me and exgirlfriend having sexy times" a zrazu vbehla do izby jej segra/matka....tak sme sa tvarili strasne nenapadne az na to, ze spod paplona trcala podprsenka a nohavicky boli na zemi
ked som mal mozno 13 tak som mal take pyzamko, kde na nohaviciach bola strasne blba ta cedulka ten listocek a neskutocne ma to skrabalo na prdeli...a tak si sedim pri nasich, cumime na telku a uz som to nevydrzal, tak zo mna vyletelo "skurveny listok" a jak som ho trhal tak som rozparal tie gate cez pol prdele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
2. ked som prisiel domov naliaty (opat raz nahodou), lahol som si do postele..prebudil som sa, ze sa idem vycikat, otvoril som dvere z izby a hodilo ma naspat do izby, tak som automaticky zavrel dvere, natocil som si kreslo (vyssie spominana svina na kolieckach) a kralovsky somsi ochcal kreslo aj s vecami a spokojne som si lahol....az rano ked som sa prebral a posadil na to pochcane kreslo tak som si uvedomil co sa stalo...
a tch zazitkov je kopa.. len to by tu bolo na dlho.. v pripade zaujmu mozem este nejake doplnit
potom take trapasy typu ze "me and exgirlfriend having sexy times" a zrazu vbehla do izby jej segra/matka....tak sme sa tvarili strasne nenapadne az na to, ze spod paplona trcala podprsenka a nohavicky boli na zemi
ked som mal mozno 13 tak som mal take pyzamko, kde na nohaviciach bola strasne blba ta cedulka ten listocek a neskutocne ma to skrabalo na prdeli...a tak si sedim pri nasich, cumime na telku a uz som to nevydrzal, tak zo mna vyletelo "skurveny listok" a jak som ho trhal tak som rozparal tie gate cez pol prdele