Tento týždeň (10.) som sa snažil kúpiť športovú obuv aj v Sportsdirect OD Eurovea. Zdalo sa, že som našiel to čo som hľadal za 35,- EUR. Keď som si odstál radu pri pokladni pokladníčka sa ma spýtala čo bolo na cenovke. Aj keď to bolo na škatuli napísané.
Toto sa mi stalo aj v škótsku kde bolo označené jedno tričko ako v akcii za 10 libier ale pri pokladni mi to vyhodilo 25 a tiež sa mi len ospravedlnili a spýtali či to nevadí. Stáva sa občas no.
@kecim dost tvrda a hnusna kamufláž a klamanie zákazníka. neverim tomu ze to bolo "omylom" ... tieto triky na oklamanie kupujúceho pomaly nepoznaju hranic....
keby sa to stalo opakovane, ok, beriem. ale jedno zlyhanie ludskeho faktoru pri nastaveni cisla, ktore sa vytlacilo na cenovky, ktorymi polepili vsetky krabice daneho tovaru... to sa proste stane
netreba z kazdeho omylu odvadzat konspiracne teorie
a neviem, co si vlastne chcel? pisomne ospravedlnenie? alebo ze ti ona zo svojho doplati rozdiel? ved ti vysvetlila problem, dala ti moznost odmietnut to
slovensky zakaznik si standardne musi mysliet, ze je pupok sveta, a ma pravdu, aj ked ju nema
@luc.ka ale je dost pravdepodobne ze je to jeden s ich tahov - ani by si neverila kolko takýchto veci na oklamanie zákazníka existuje....zárobok a čím vyšši je dnes prvoradý ....
ja som napr. v Bille zazila, ze bola vycapena velka akcia na paradajky, a v skutocnosti boli dvakrat drahsie, naco prisli zakaznici pri pokladni, predavac sa vratil so zakaznikmi k miestu odkial boli tie paradajky zobrate, zistil, ze naozaj je uvedena ina cena tak chybu napravili ale tymto zakaznikom dali paradajky za zlacnenu cenu, presne za tu, za ktoru si povodne mysleli, ze ich kupuju...to bolo pekne, a tak by to mohli robit vo viacerych obchodoch. Isteze pri paradajkach je rozdiel mozno euro, tu 7, ale pre taky velky obchod 7 eur stale nie je nijak horibilna suma a bolo by spravne, keby sa takymto pozornym sposobom ospravedlnili a nasledne chybu prepisali...samozrejme neocakavala by som to v nejakom elektre s 300 eurovou prackou, ale pri takychto jednocifernych sumach by sa urcite ziadnemu obchodnikovi nic nestalo, prave naopak
Znamemu sa stalo to iste , ale neviem ako to je ale zaplatil cenu ktorá bola na krabici (20€ menej) . Hadal sa s predavacom a nakoniec aj s veducim ukazal mu krabicu s cenovkou a bolo to hotové . To už je chyba obchodu , že majú zle ceny na krabiciach
Toto sa mi párkrát stalo v Tescu a väčšinou mi dali tovar za takú cenu, ako bolo na štítku ale to asi záleží od predavačky, lebo som videla ako jedna pani tiež kupuje čokolády v akcii, na bločku jej dalo plnú sumu a keď sa spýtala predavačky tak jej len odvrkla "Asi to zabudli zmeniť", žiadna ochota problém vyriešiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
netreba z kazdeho omylu odvadzat konspiracne teorie
slovensky zakaznik si standardne musi mysliet, ze je pupok sveta, a ma pravdu, aj ked ju nema