Priateľovi operovali vnút. orgány v bruchu. Mal niekto podobnú operáciu? Kedy ste sa mohli vrátiť naspäť do života a vykonávať bežné veci? .. A pýtam sa aj na sex. Lebo zozačiatku je to určite zlé a bolestivé.Diky
to záleží asi od toho, že čo mu operovali, ja som mohla chodiť ešte v ten deň a robiť úplne všetko vrátane nosenia ťažších vecí až po pol roku, lekári mu povedia určite
koncom septembra mi operovali brucho... tri mesiace PN a potom uz fajne slo vsetko... aj ten sex po niekolkych tyzdnoch... inak dvyhat tazke no way ani v buducnosti nie ale postavit sa chodit jest a pit uz som musela dalsi den...sice na nohy ma postavili este v den ked ma operovali...takze tak to rychlo prejde bude to coras lepsie... najhorsie to je dovtedy kym este ma stehy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Kam sa plasite, samozrejme, ze nejaky ten patek musi byt v pokoji, regenerovat etc.
Jak mi vyoperovali zlcnik, tak som este zo 2 mesace nebol uplne ready ani sa rychlejsie hybat, nie to este skotacit v posteli s nejakou lubnou
Len dietka a pokoj. Nejake PC games mu daj zahrat a inak mu daj pokoj svaty